Thermowood hegn

Her finder du vores udvalg af Thermowood til havehegn. Thermowood er en utrolig flot og ikke mindst en holdbar løsning, som ser pæn ud i mange år med minimal vedligeholdelse. 

Trend havehegn er varmebehandlet Thermowood fyrretræ

Trend havehegn er Thermowood varmebehandlet fyrretræ, som fås med V-profil som monteres fer/not eller med Rombe profil der monteres med afstandsklodser på 17, 34 eller 50 mm, så du får luft mellem brædderne. Er du i tvivl om, hvordan du skal sammensætte havehegnet, kan du bruge havehegnsberegneren fra Wimex og få en samlet produktliste.

Varmebehandlingen modificerer hegnsbrædderne, hvor al naturlig fugt og næring trækkes ud af træet. Herefter bliver temperaturen hold stabilt ved 190-215 °C i 2-3 timer. Alle fibre og celler i træet bliver ændret og efterlader træet "dødt". Efterfølgende bliver træet kølet ned og udsat for damp, hvor der bliver tilsat fugt, så træet ender ud med ca. 4-6%. Behandlingen sikrer et utroligt stabilt brædt, som ikke vil arbejde og trække sig sammen på samme måde som traditionelle brædder. Termotræ, eller termomodificeret, er derfor ideelle til det omskiftelige danske vejr. 

6 gode grunde til at vælge thermowood havehegn

  1. Holdbarhed: Thermowood er meget holdbart, da træet er modificeret ved kombinationen af damp og høje temperaturer, som sikrer en god formstabilitet og lang holdbarhed.
  2. Thermowood er mærket 75% PEFC og er produceret af fyrretræ.
  3. Æstetik: Thermowood har en smuk og naturlig udseende, der passer godt til udendørs omgivelser.
  4. Modstandsdygtighed: Thermowood er modstandsdygtigt over for de danske klimaforhold, hvilket gør det til et pålideligt valg til udendørs brug. Varmebehandlingen gør at alger og sortskimmel ikke når ind til træets kerne.
  5. Lav vedligeholdelse: Thermowood kræver minimal vedligeholdelse, hvor det over tid får en flot sølvgrå patina. Ønsker du at bevare træets udseende kan du give træet træbeskyttelse.
  6. Let at installere: Thermowood er let at installere og kan skæres og formes til ønskede dimensioner.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Tilmeld vores nyhedsbrev og modtag skarpe tilbud, rådgivning og aviser

Ved tilmelding bekræfter jeg at jeg har læst og accepteret betingelserne for nyhedsmailen

Dette websted er beskyttet af reCAPTCHA, og Googles Googles privatlivspolitik og servicevilkår gælder.