Skagen lux hegn

Plus Skagen Lux hegn er fremstillet i fyr/gran og er fungicidbehandlet og grundmalet 2 gange i hvid. Plus Skagen Lux hegn giver en smuk indhegning foran huset, men er også velegenet som en smuk afgrænsning af terrassen. 

Skagen Lux havehegn fra Plus hos 10-4.dk

Med Skagen Lux havehegn fra Plus får du et klassisk stakithegn, med rene linjer og et indbydende udtryk. Der er ikke så meget kompliceret forbundet med dette Plus hegn, hvad du ser, er hvad du får. Takket være stakittets adskilte lameller med ca 41 mm, bliver vinden brudt, så blæsten nedsættes i haven. Stakittet er perfekt til sommerhuset eller forhaven hvor det skal se indbydende ud for naboer at komme over til en kop kaffe. Havehegnet kan kombineres med enkelt- og dobbeltlåger så du får et varieret udseende. Samtidig er Skagen stakittet et af de mest populære havehegn. 

Fakta om Skagen Lux havehegn

Det hvide stakit lader haven tale for sig selv og giver en lethed og ro til husets generelle udtryk. Træet er fyr/gran som er fungicidbehandlet og grundmalet 2 gange, for at gøre hegnet pænt og modstandsdygtigt overfor svamp og andre skadelige sporer. 

Du har mulighed for at efterbehandle træet med Plus lasurfarve eller træbeskyttelse, for at forlænge holdbarheden eller for at få et nyt look. Du kan supplere med stolper til havehegnet.

Plus skagen lux hegn - Se udvalget af hegn på 10-4.dk

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Tilmeld vores nyhedsbrev og modtag skarpe tilbud, rådgivning og aviser

Ved tilmelding bekræfter jeg at jeg har læst og accepteret betingelserne for nyhedsmailen

Dette websted er beskyttet af reCAPTCHA, og Googles Googles privatlivspolitik og servicevilkår gælder.