PLUS

Find alt, hvad du skal bruge til at skabe det uderum, du ønsker. Lige fra smukke og stilfulde hegn og møbler til legeredskaber, havehuse, shelters og højbede. Se hele udvalget nedenfor.

PLUS - skab præcis dét uderum, du ønsker

PLUS er en dansk virksomhed, der er specialiseret i produktion af have- og fritidsudstyr til både private og professionelle kunder. Gennem udvikling af produkter i høj kvalitet, der er funktionelle og lette at bruge, har virksomheden udviklet sig til at være en af de førende virksomheder i sin branche.

Gå på opdagelse i det store udvalg

Det store sortiment af produkter fra PLUS er meget omfattende - på 10-4.dk finder du bl.a. følgende produkter fra PLUS:

Hegn: Ønsker du at skabe nye uderum i haven eller har du behov for mere læ eller privatliv omkring huset? Så kan løsningen være Plus hegn. I det store udvalg af flotte havehegn og havelåger fra Plus finder du bl.a. træhegn, glashegn, stålhegn, komposithegn og pilehegn.

Møbler: Ønsker du møbler, der holder de næste mange år, så du kan hygge med familien og vennerne? Uanset om det er til en lille terrasse eller den store have - så har PLUS et stort udvalg af borde-/bænksæt, café- og barsæt, plankesæt, børneborde- og bænksæt og meget mere. 

Have: Med produkterne fra PLUS kan du få lige præcis dén haveindretning, som du ønsker. I sortimentet på 10-4.dk finder du en lang række PLUS produkter til haven f.eks. højbede og plantekasser

Redskabsrum & shelters: I sortimentet finder du desuden redskabsskur, så du kan få ekstra opbevaringsplads, mens du kan skabe et hyggeligt rum i haven med en shelter. I sortimentet fås også renovationsskjuler, bålhytte eller varmepumpeskjuler.

Leg: Giv børnene mulighed for leg i det fri med en serie af legehuse, legetårne, gyngestativer og sandkasser.

Historien om PLUS A/S

PLUS A/S er et dansk firma kendt for sit unikke danske design inden for haveindretning og udemiljø. I mere end 80 år har PLUS udviklet produkter i højeste kvalitet, som sikrer lang levetid. 

Der er sket meget for virksomheden siden J. Bjørnsen Petersen og Holder Eich i 1917 etablerede, hvad der dengang hed Sorø Stakitfabrik. Dengang blev der kun produceret to typer af hegn, derfor havde man intet lager, men kørte udelukkende på bestillinger. Sortimentet er i dag mere omfattende, så det nu også omfatter møbler, legeredskaber og meget mere. 

Grundelementet i produkterne er træ, når der produceres produkter til haven, huset og terrassen - men i dag har råvarer som stål, komposit og glas også fundet deres plads i sortimentet. 

Ønsker du at blive klogere på PLUS produkterne, så kan du på PLUS' hjemmeside læse nærmere om produkterne, vedligeholdelse samt montagevejledninger.

PLUS på tilbud og til billige priser

Vi har hos 10-4 altid gode priser på produkter fra PLUS og for at gøre det nemt for dig, så har vi udvalgte modeller på kampagne, som du kan finde via mærket 'Kampagne'. Søger du de bedste priser, kan du gå efter mærket: 'Billigst på Pricerunner', hvor du får nogle af vores mest populære modeller til de bedste priser. 

Spørgsmål? Få gratis hjælp!

Hos 10-4 er vi altid klar til at besvare dine spørgsmål, og til at hjælpe dig.

Ring, send en e-mail eller chat med os i dag - vi glæder os til at høre fra dig!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Tilmeld vores nyhedsbrev og modtag skarpe tilbud, rådgivning og aviser

Ved tilmelding bekræfter jeg at jeg har læst og accepteret betingelserne for nyhedsmailen

Dette websted er beskyttet af reCAPTCHA, og Googles Googles privatlivspolitik og servicevilkår gælder.