Grundet ekstraordinær travlhed kan der forekomme 1-2 dages forsinkelse på enkelte ordrer.

Newline hegn

Plus Newline hegn i trykimprægneret fyr/gran, er et enkelt og romantisk hegn. Hegnet fås i både en høj og en lav udgave, så det kan bruges både ved terrassen, i forhaven eller til at skabe en hyggekrog.

produkter

Newline hegn fra plus hos 10-4.dk

Få et hegn som både giver luft omkring dig og god afskærmning fra vinden på ellers varme sommerdage. Hegnet passer perfekt til baghaven hvor der skal skærmes af for vind og vejr. Hegnet har selvfølgelig også den funktion, at det afskærmer for nysgerrige blikke, så du uforstyrret kan nyde dagen og aftenen i haven. Hegnet har et klassisk udtryk takket være det rå træ, som passer godt til både moderne og ældre hjem.

Med Newline har Plus formået at lave et hegn som både giver den ønskede afskærmning og et luftigt udtryk hvor naturen lukkes ind, takket være den luftige top.

Med den luftige top får du et hegn som stadigvæk lukker udsigten og naturen ind i haven, så du ikke kommer til at føle dig fuldstændigt isoleret fra omverdenen. Træet som er blevet brugt til Newline, er fyr og gran som så er blevet trykimprægneret for at bevare hegnets lækre udtryk og kvalitet. Trykimprægneringen betyder at du får et hegn som du kan være tryk ved uden at du konstant skal vedligeholde og behandle det. Trykimprægneret træ holder nemlig i mange år.

Giv din have et klassisk og friskt look som kommer til at holde i mange år, ved at anskaffe dig et Newline hegn fra plus.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Tilmeld vores nyhedsbrev og modtag skarpe tilbud, rådgivning og aviser

Ved tilmelding bekræfter jeg at jeg har læst og accepteret betingelserne for nyhedsmailen

Dette websted er beskyttet af reCAPTCHA, og Googles Googles privatlivspolitik og servicevilkår gælder.