Grundet ekstraordinær travlhed kan der forekomme 1-2 dages forsinkelse på enkelte ordrer.

Rom hegn

Plus Rom hegn i trykimprægneret fyr/gran passer med sit klassiske og enkle design perfekt til terrassen og forhaven i de fleste villahaver. 

produkter

Rom hegn fra Plus hos 10-4.dk

Med rom hegn fra plus får du enkelthed og elegance når det er bedst. Det simple design betyder at hegnet kan passe ind alle steder, ligegyldigt om det er til et fint villakvarter eller på en rustik gård som du bord på. Hegnet er meget åbent så i stedet for skærme af, så bryder det vinden, så vinden i haven bliver begrænset. Hegnet har et utroligt enkelt design og udseende som gør det meget roligt at se på.

Den rå træfarve er i sig selv meget pæn, men kan også overfladebehandles for at ændre udtrykket eller farven på hegnet. Hvis du vil have at træet får en varmere farve eller du bare vil have det malet over, så har du muligheden for at vælge det. Rom hegnet egner sig bedst til forhaven da det ikke skærmer af overfor lurende blikke og i sig selv er mere æstetisk en funktionelt. Hegnet er til dig som gerne vil sprede hygge omkring dig og have et velkommende udtryk, så naboerne får lyst til at komme over og få en kop kaffe.

Rom hegnet er trykimprægneret så det kan modstå det meste af hvad det danske vejr har at byde på.

Giv dit have et lækkert, simpelt og indbydende udtryk med Rom hegnet fra Plus.

Se også: Bergen hegn, Retro hegn, Futura hegn.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Tilmeld vores nyhedsbrev og modtag skarpe tilbud, rådgivning og aviser

Ved tilmelding bekræfter jeg at jeg har læst og accepteret betingelserne for nyhedsmailen

Dette websted er beskyttet af reCAPTCHA, og Googles Googles privatlivspolitik og servicevilkår gælder.