Retro hegn

Det elegante Retro hegn skaber en smuk og luftig facade foran huset, indkørslen eller som afgrænsning til terrassen. Lågerne fås som både enkelt, dobbelt- eller bred låge.

Retro hegn fra Plus hos 10-4.dk

Med Retro havehegn fra Plus får du mulighed for at give din have et udtryk som har inspiration fra både det klassiske og det moderne. Plus hegn har med Retro modellen lavet deres egen moderne fortolkning på det såkaldte ”white picket fence”, som man kender fra USA, som er et symbol på et idyllisk liv og en rolig tilværelse med familien.

Retro hegnet tilbyder en flot indramning af haven, terrassen eller sommerhushaven. At der er ca. 41 mm luft mellem lamellerne, betyder at du har et diskret og luftigt hegn, hvor vinden bliver brudt når det blæser. Derfor kommer der mindre vind i haven, så det bliver mere behageligt at være i haven. Du kan enten vælge en enkeltlåge eller en dobbeltlåge. En enkeltlåge er ideel til at sætte ved forhaven, så man an komme ind med end cykel eller en trillebør, som der er rigelig plads til. En dobbeltlåge skal du bruge hvis du har købt hegnet til indkørslen og du skal have en bil igennem det.

Træet er fyr/gran som er fungicidbehandlet for at bekæmpe svampe og andre sporer, som ellers kunne være skadelige for hegnet. Hegnet er desuden blevet grundmalet hvidt 2 gange for at give et rent og lækkert look til hegnet. Du har mulighed for at efterbehandle træet med Plus lasurfarve eller træbeskyttelse, for at forlænge holdbarheden eller for at få et nyt look.

Med Retro får du altså den bedste kombination af klassisk følelse, moderne design og stærk kvalitet.

Se også: Kyoto hegn, Espalier og Country hegn.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Tilmeld vores nyhedsbrev og modtag skarpe tilbud, rådgivning og aviser

Ved tilmelding bekræfter jeg at jeg har læst og accepteret betingelserne for nyhedsmailen

Dette websted er beskyttet af reCAPTCHA, og Googles Googles privatlivspolitik og servicevilkår gælder.