Linea hegn

Linea havehegn fra Plus Hegn er et klassisk havehegn som giver et åbent udtryk og et flot velkommen til gæster.

Linea havehegn fra Plus hos 10-4.dk

Hos 10-4.dk er vi stolte forhandlere af Linea havehegn fra plus. Med Linea hegn får du et klassisk udtryk og en rigtig god kvalitet. Hegnet egner sig særligt godt til forenden af huset og forhaven, med sit åbne udtryk som stadigvæk er med til at bryde vinden og nedsætte blæst. Hegnet fås i trykimprægneret træ med både låger og hegn. Formen på hegnet er klassisk som passer godt på familiens børn og kæledyr.

Plus havehegn Linea er grundmalet fyr/gran

Alle Plus hegn er lavet af kvalitetstræ, hvor der ikke bliver fældet mere træ, end skoven kan nå at reproducere. Ydermere arbejder Plus Hegn for at dyr og planteliv bliver beskyttet og at de mennesker, der arbejder i skoven, er sikret uddannelse, sikkerhedsudstyr og ordentlig løn. Hegnet er lavet fyr og gran som tilmed er trykimprægneret klasse A/B for at sikre en god holdbarhed, så hegnet holder til vejret og bevarer sit pæne bløde udtryk. Dertil er hegnet grundmalet.

Hegnet egner sig bedst til forhaven eller forgården da Ligno passer bedst til æstetiske formål frem for stærk afskærmning. Med Linea hegnet, får du afskærmning, et klassisk udtryk og et hegn som lukker naturen ind.

Hvis du leder efter et stærkt hegn som er et moderne svar på det klassiske stakit.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Tilmeld vores nyhedsbrev og modtag skarpe tilbud, rådgivning og aviser

Ved tilmelding bekræfter jeg at jeg har læst og accepteret betingelserne for nyhedsmailen

Dette websted er beskyttet af reCAPTCHA, og Googles Googles privatlivspolitik og servicevilkår gælder.