Stolpetop

Med stolpetoppe kan du lave en flot afslutning på dit havehegn. Du beskytter samtidig dine stolper med en stolpetop. Se udvalget af stolpetoppe herunder.

Hvad er en stolpetop?

En stolpetop kan bruges for at lave en flot afslutning på dit hegn, og de beskytter samtidig mod vejr og vind, da de er lavet af et stærkt materiale. Desuden kan stolpetoppe være praktiske, da de kan forøge stolpers levetid – dette er især gældende, hvis du har stolper i træ, da de er med til at beskytte toppen af stolpen. En stolpetop placeres på toppen af stolpen for at give ekstra støtte og forhindre skader, hvis stolpen skulle falde.

Skab et unikt look med stolpetoppe

Stolpetoppe kan være med til at pynte et hegn. Uanset om du har et eksisterende hegn, som du ønsker at få frisket op eller, hvis du skal have opsat et nyt hegn, som skal stå knivskarpt – så har vi hos 10-4 forskellige stolpetoppe, som du kan vælge imellem.

Hvordan monteres stolpetoppe?

Montering af stolpetoppe er en ganske nem proces, da nogle blot skal monteres med to skruer og andre skal bankes på plads. Vær dog opmærksom på, at stolpehætter der skal skrues fast, leveres uden skruer, og skal derfor tilkøbes. Se f.eks. vores rustfrie Plus skruer.

I tvivl om, hvad du skal vælge?

Ring, send en e-mail eller chat med os i dag.  

Vi er klar til at hjælpe!

Se også udvalget af Plus hegn

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Tilmeld vores nyhedsbrev og modtag skarpe tilbud, rådgivning og aviser

Ved tilmelding bekræfter jeg at jeg har læst og accepteret betingelserne for nyhedsmailen

Dette websted er beskyttet af reCAPTCHA, og Googles Googles privatlivspolitik og servicevilkår gælder.