Ligno hegn

Plus Ligno er et luftigt hegn, der giver god afgrænsning, uden at lukke naturen ude. Hegnet er fremstillet af trykimprægneret fyr/gran.

Ligno havehegn fra Plus hos 10-4.dk

Hos 10-4 er vi stolte forhandlere af Ligno havehegn fra plus. Med Ligno hegn for du et klassisk udtryk og en rigtig god kvalitet. Ligno er et Plus hegn, der egner sig særligt godt til forenden af huset og forhaven, med sit luftige udtryk som stadigvæk er med til at bryde vinden og nedsætte blæst. Hegnet fås i råt trykimprægneret træ med både låger og hegn. Formen på hegnet er meget blød uden skarpe kanter som kan giver et aggressivt udtryk til hegnet. Med det bløde udtryk for du et hegn som siger ”velkommen”.

Hegnet er lavet fyr og gran som tilmed er trykimprægneret klasse A/B for at sikre en god holdbarhed, så hegnet holder til vejret og bevarer sit pæne bløde udtryk.

Hegnet egner sig bedst til forhaven eller forgården da Ligno passer bedst til æstetiske formål frem for stærk afskærmning. Med Ligno hegn får du afskærmning, et pænt udtryk og et hegn som lukker naturen ind.

Hvis du leder efter et stærkt hegn som er et moderne svar på det klassiske stakit.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Tilmeld vores nyhedsbrev og modtag skarpe tilbud, rådgivning og aviser

Ved tilmelding bekræfter jeg at jeg har læst og accepteret betingelserne for nyhedsmailen

Dette websted er beskyttet af reCAPTCHA, og Googles Googles privatlivspolitik og servicevilkår gælder.