Plank hegn

Plus Plank profil havehegn i trykimprægneret gran er et træhegn, der er velegnet til brug stort set alle steder, både som skel til naboen, afskærmning af forhaven, indhegning af terrassen eller til opbygning af en hyggekrog eller et udekøkken. Hegnet fås som  trykimprægneret eller trykimprægneret og grundmalet i sort. 

Filter:
Sortering:
32 produkter

Plank profil havehegn fra Plus hos 10-4.dk

Med et Plank profilhegn kan du regulere og bygge dit havehegn som du vil. Hegnet er perfekt, hvis du skal ramme din have ind eller skabe læ på terrassen. Plank profilhegn har både et pænt design og en robust opbygning som gør det modstandsdygtigt overfor det danske vejr. De forskellige elementer lader dig beslutte med frihed om du vil have en åben, lukket, høj eller lav afskærmning. Du kan vælge elementer med hærdet glas i toppen eller lave en sammensætning af høje og lave elementer fra Plank profilhegn så du giver dit hegn et unikt og varieret udtryk. 

Træet som er brugt til hegnet, er langsomt voksende rødgran fra det nordlige Sverige. Denne langsomme vækst er med til at bevare en stor styrke og holdbarhed i træet. Træet har desuden en meget lukket cellestruktur. Den lukkede cellestruktur giver træet en tæthed som betyder, at det er meget modstandsdygtigt overfor vand.

Træet i havehegnet fås både som råt trykimprægneret og sortmalet

Det rå træ er trykimprægneret klasse A/B, hvilket betyder at der ikke er særligt meget vedligeholdelse forbundet med hegnet, da det er beskyttet mod det meste.

Det sortmalede hegn er også trykimprægneret, og så blevet malet over en gang med sort maling. Du får altså de samme fordele som ved et rå træ. Den eneste forskel er det æstetiske udseende og om hvorvidt det passer til din have. Den sorte variation af Plank profilhegnet passer særligt godt til mere moderne hjem med mere rene linjer. Den rå variation passer særligt godt til ældre boliger med det mere rustikke og naturlige look. Denne løsning er også god til kolonihaver og sommerhuse.

Du har mulighed for at efterbehandle træet med Plus lasurfarve eller træbeskyttelse, for at forlænge holdbarheden eller for at få et nyt look.

 Se også: Klink hegn | Osaka hegn | Ligno hegn | Plus hegn

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Tilmeld vores nyhedsbrev og modtag skarpe tilbud, rådgivning og aviser

Ved tilmelding bekræfter jeg at jeg har læst og accepteret betingelserne for nyhedsmailen

Dette websted er beskyttet af reCAPTCHA, og Googles Googles privatlivspolitik og servicevilkår gælder.