Grundet ekstraordinær travlhed kan der forekomme 1-2 dages forsinkelse på enkelte ordrer.

Legetårn

På 10-4.dk forhandler vi flere forskellige modeller af legetårne fra PLUS. Du kan også finde flere forskellige tilbygninger til dit legetårn samt gyngestativer. Tag et kig i vores udvalg. Vi garanterer, du finder modellen, der passer lige præcis til din have størrelse.

Plus legetårn

produkter

Legetårne fra PLUS 

Med et legetårn i haven kan børnene skabe deres eget frirum og udvikle deres motorik og sanser, når de klatrer rundt og boltrer sig.

I 10-4 forhandler vi de populære legetårne fra PLUS. PLUS legetårnene er i høj kvalitet og sikkerhed i dansk design og er for alle børn og barnlige sjæle.

Design dit eget legetårn

Få præcis det legetårn, der passer til børnenes behov med et legetårn fra PLUS. Hos 10-4 finder du legetårne i forskellige udformninger. Skal det være et legetårn med skråt tag, uden tag eller hvad med en rutsjebane eller et gyngestativ eller to? Du finder også forskellige moduler, så du kan opgradere tårnet som børnene vokser.

Som nævnt forhandler vi, på 10-4.dk, en lang række løsninger af Jungle Gym legetårne. Vi forhandler blandt andet flere forskellige moduler, så du kan få det perfekte legetårn til din have. Skal der være et gyngestativ, måske to? Vil du have både gyngestativ og klatrevæg/-net? Vi har løse moduler, der er nemt kan tilbygges dit legetårn. 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Tilmeld vores nyhedsbrev og modtag skarpe tilbud, rådgivning og aviser

Ved tilmelding bekræfter jeg at jeg har læst og accepteret betingelserne for nyhedsmailen

Dette websted er beskyttet af reCAPTCHA, og Googles Googles privatlivspolitik og servicevilkår gælder.