Rustik hegn

Plus Rustik havehegn er fungicidbehandlet og grundmalet fyr/gran i sort farve. Hegnet kan bruges som skel til naboen eller som afskærmning for nysgerrige blikke. Rustik hegnet fås i flere forskellige størrelser, og da hegnet er uden sideramme, kan det nemt tilpasses i bredden.

Rustik havehegn fra Plus hos 10-4.dk

Som navnet antyder så har Rustik hegnet fra Plus et rustikt udtryk som er med til at bryde det altid polerede og pæne udtryk som man tit ser i danske hjem. Plus hegnets mørke udtryk skaber et hyggeligt og privat udtryk som giver tryghed, hvor end man sætter det op. Hegnet er ideelt til at lave en lille privat afkrog hvor man kan hygge sig i ro og mag, uden at blive forstyrret. Der er en minimal afstand mellem de lodrette brædder som gør hegnet velegnet til afdækning for kig ind udefra. Havehegnet fås i flere størrelser og kan kombineres med låger i flere størrelser.

Fakta om Rustik havehegn

Hegnet fås i sort farve som kun har en kosmetisk betydning for hegnet og er ikke med til at påvirke den høje kvalitet af hegnet. Hegnet er af fyr/gran samt fungicidbehandlet for at bekæmpe og forhindre svamp og andre skadelige sporer i at skade hegnet. Skab et hyggeligt hjørne til din have med Rustik hegnet fra Plus. Du har mulighed for at efterbehandle træet med Plus lasurfarve eller træbeskyttelse, for at forlænge holdbarheden eller for at få et nyt look.

Se også: Osaka hegn, Nagano hegn og Cubic hegn.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Tilmeld vores nyhedsbrev og modtag skarpe tilbud, rådgivning og aviser

Ved tilmelding bekræfter jeg at jeg har læst og accepteret betingelserne for nyhedsmailen

Dette websted er beskyttet af reCAPTCHA, og Googles Googles privatlivspolitik og servicevilkår gælder.