Vinesse hegn

Plus Vinesse hegn er fungicidbehandlet og grundmalet i hvid eller sort fyr/gran. Det elegante hegn er velegnet til brug foran huset, som indgangsparti eller som afgræsning ved terrassen. 

Filter:
Sortering:
15 produkter

Vinesse havehegn fra Plus hos 10-4.dk

Vinesse Havehegn fra Plus er i al sin enkelthed et smukt hegn. Hegnet passer godt til dig leder efter noget simpelt og stilrent som aldrig kommer til at gå af mode. Vinesse passer både til gamle huse og mere moderne boliger, takket være det simple design og det klassiske udtryk. Plus hegnet egner sig perfekt til både forhaver og terrasser da det har den perfekte højde og ca 40 mm mellem stavene giver luft mellem brædderne og et modtageligt udtryk. Det lave hegn giver en fin lethed i udtrykket og frit udsyn til omgivelserne.

Fakta om Vinesse havehegn

Hegnet er fyr/gran, som er fungicidbehandlet og grundmalet 2 gange i sort eller hvid farve. Behandlingen gør det modstandsdygtigt overfor svamp og andre slags skadelige sporer og du har mulighed for at efterbehandle træet med Plus lasurfarve eller træbeskyttelse, for at forlænge holdbarheden eller for at få et nyt look. Du kan supplere med stolper til havehegnet.

Du kan også være interesseret i Retro havehegn | Tokyo havehegn | Skagen Lux havehegn

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Tilmeld vores nyhedsbrev og modtag skarpe tilbud, rådgivning og aviser

Ved tilmelding bekræfter jeg at jeg har læst og accepteret betingelserne for nyhedsmailen

Dette websted er beskyttet af reCAPTCHA, og Googles Googles privatlivspolitik og servicevilkår gælder.