Glashegn

Plastmo glasrækværk og Plus glashegn er elegante hegn, der skaber et utrolig let utryk. Med et glashegn kan du skabe læ og samtidig bevare udsynet til omgivelserne. 

Glashegn hos 10-4.dk

Hvis du mangler et nyt havehegn til din have som er stilrent og let at vedligeholde, så skal du have et glashegn. Glashegnet giver afskærmning for vinden uden at du skal give afkald på dit udsyn til haven eller udsigten.

VI har glashegn fra både Plus og Hortus som begge er store mærker inde for have og hegn. Det e derfor neget af den bedste kvalitet du kan få på markedet vi har her hos 10-4.

Med et glashegn får du moderne og stilrene linjer som passer særligt godt til nyere og mere moderne huse. Glashegnet kræver ikke nogen vedligeholdelse ud over en vinduesskraber og noget sæbevand en gang imellem for at bevare det rene og pæne udtryk.

Du slipper for at bruge tid, energi og penge på at vedligeholde og overflade behandle træhegn eller plankeværker, når du anskaffer dig et glashegn. Stålrammerne er selvfølgelig rustfrie så du ikke skal være bekymret for at hegnet står udenfor hele året uden for i alt slags vind og vejr.

Plus leverer hegn til haven i alle slags udformninger og materialer, og hver af dem er af den højeste kvalitet. Dette gælder selvfølgelig også deres glashegn.

Hortus leverer en masse ekstra udstyr til terrassen og haven, herunder hegn og glashegn. Hortus har været på markedet i mange år og alt hvad de laver, er af en høj kvalitet.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Tilmeld vores nyhedsbrev og modtag skarpe tilbud, rådgivning og aviser

Ved tilmelding bekræfter jeg at jeg har læst og accepteret betingelserne for nyhedsmailen

Dette websted er beskyttet af reCAPTCHA, og Googles Googles privatlivspolitik og servicevilkår gælder.