Slot hegn

Plus Slot hegn i trykimprægneret fyr/gran er konstrueret med store firkantede rammer så du får et klassisk og enkelt design, der passer perfekt til terrassen eller forhaven. 

Slot havehegn fra Plus hos 10-4.dk

Med Slot havehegn fra Plus får din have et lækkert og rent udtryk som vil gøre alle dine naboer misundelige på dig. Hegnet fra Plus egner sig særligt godt til forhaver, hvor gæster skal føle sig velkomne, når de kommer på besøg til et glas vin eller en kop kaffe. Hegnet leveres i råt træ, som i sig selv er rigtigt pænt og rustik, og passer godt ind til alle slags hjem og sommerhuse. Du kan også vælge at male hegnet for at give det et mere klassisk eller moderne udtryk, alt efter hvordan dit hus ser ud.

Fakta om Slot havehegnet

Hegnet er trykimprægneret klasse A/B fyr/gran, så det er modstandsdygtigt overfor det meste som det danske vejr kan byde på. Hegnet giver din have luft og indramning, så du kan nyde den varmere tid med udsigt og det hele. Hegnet er også perfekt til at ramme en terrasse ind så den bliver mere hyggelig at sidde på. Slot hegn fra Plus indebærer alt hvad det vil sige at have hygge i haven, lige fra design til størrelse. 

Du kan med fordel efterbehandle med Plus lasurfarve eller træbeskyttelse. Du kan supplere med stolper til havehegnet.

Se også: Rondo hegn, Cubic hegn, Futura Deko hegn.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Tilmeld vores nyhedsbrev og modtag skarpe tilbud, rådgivning og aviser

Ved tilmelding bekræfter jeg at jeg har læst og accepteret betingelserne for nyhedsmailen

Dette websted er beskyttet af reCAPTCHA, og Googles Googles privatlivspolitik og servicevilkår gælder.