Plus Slot hegn 921443 180x75cm trykimprægneret

Plus Slot hegn 921443
  • Varenummer: 1252395
  • EAN: 5708832921443
611,00kr.
pr. stk.
Udsolgt
Skriv mig op
Fragtpris: 499,00
Husk også
Varenummer
Pris:

Produkt
Plus Slot hegn trykimprægneret fyr/gran 921443 er et hegn, der passer perfekt til terrassen og forhaven. Grundet det klassiske og enkle design, passer det også perfekt til det almindelige villakvarter. Plus Slot hegn fås i én størrelse 180x75 cm., og lågen fås i 100x75 cm. Rammen er forboret til afstandsbeslag.

Bemærk: Det anbefales, at du efterbehandler hegnet før eller efter opsætning, da hegnet kun er grundbehandlet. Derved opnår du den bedste levetid. 

Vi anbefaler, at du bruger Plus lasurfarve eller et lignende produkt. Plus lasurfarve kan anvendes til både hegn og havemøbler. 

Specifikationer

  • Producent: Plus
  • Model: Slot
  • Materiale: Trykimprægneret fyr/gran
  • Ramme: 44x90/95 mm
  • Bredde: 180 cm
  • Højde: 75 cm
  • Varenummer: 921443

Tilbehør
Plus Palæ, Plus Rom og Plus Slot kan monteres med L-beslag, elementbeslag og afstandsbeslag. Dog er alle tre typer forboret til afstandsbeslag og skal monteres på 9x9 cm. stolper. Bemærk: Opsætning med L-beslag skal afstanden mellem stolperne på Palæ og Rom være 151 cm. Vælger du at bruge afstandsbeslag, skal afstanden mellem stolperne være 158 cm. På Plus Slot hegn skal afstanden ved brug af L-beslag være 181 cm. Ved brug af afstandsbeslag skal afstanden være 188 cm.

Generelt ved opsætning af hegn
Breddemål er afstanden mellem stolperne. I dette mål er taget højde for montagebeslag. Da bredden kan variere nogle få mm pga. svingende fugtighed i træet, anbefaler vi at veksle mellem stolpe og hegn ved opsætningen og ikke montere alle stolper først. Dette gør sig også gældende, hvis man vælger en anden type beslag end det anbefalede. Generelt er de effektive mål 12mm mindre, dog er målene på flg. produkter de effektive mål: Slot, Palæ, Rom og Fyn hegn. For Port hegn er de effektive mål på hegn og låger 15mm mindre. Ret til målændringer forbeholdes. Skråelementer til hegn: Ved opsætning af skråelementer i hegnsforløb vil der være forskel på højre- og venstrevendte elementer.

Anchor for upsale scroll

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Tilmeld vores nyhedsbrev og modtag skarpe tilbud, rådgivning og aviser

Ved tilmelding bekræfter jeg at jeg har læst og accepteret betingelserne for nyhedsmailen

Dette websted er beskyttet af reCAPTCHA, og Googles Googles privatlivspolitik og servicevilkår gælder.