Tentorpæl

Tentorpæle anvendes oftest til indhegning af dyr eller for at sikre at børnene ikke løber ud på vejen. Uanset formålet kan du nemt og billigt få en indhegning i haven eller andre steder, hvor der er behov for det. Find hele udvalget af tentorpæle herunder.

NSH tentorpæle til billige priser uanset behov

NSH tentorpæle er fremstillet af stærke materialer som armeringsstål, der er designet til at modstå barske vejr- og vindforhold, der kan opleves i haven, sommerhuset eller på campingturen. NSH tentorpæle er samtidig lette at installere, og deres enkle design gør det nemt at justere deres længde.

Hos 10-4 finder du tentorpæle i forskellige farver, så du kan finde den, som passer bedst til din have. NSH tentorpæle hos 10-4.dk kan fås i følgende farver:

  • Sort
  • Grå
  • Grøn

Tentorpæle kan have forskellige formål. De kan bl.a. anvendes til indhegning af dyr, opstilling af campingtelt eller for at sikre at børn ikke løber ud på vejen. Tentorpælene er produceret i armeringsstål, så du er sikret en pålidelig oplevelse med pælene. Højden er ca. 110 cm og diameter Ø0,8 cm og fås også i højde 145 cm og diameter Ø10 cm.

I tvivl om, hvad du skal vælge?

Ring, send en e-mail eller chat med os i dag.  

Vi er klar til at hjælpe!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Tilmeld vores nyhedsbrev og modtag skarpe tilbud, rådgivning og aviser

Ved tilmelding bekræfter jeg at jeg har læst og accepteret betingelserne for nyhedsmailen

Dette websted er beskyttet af reCAPTCHA, og Googles Googles privatlivspolitik og servicevilkår gælder.