Makita værktøj og elværktøj

Makita elværktøj står som en bastion af kvalitet og innovation inden for elværktøjsindustrien, hvilket gør dem til et foretrukket valg for både professionelle håndværkere og gør-det-selv entusiaster. Kendetegnet ved deres robuste konstruktion og avancerede teknologi, tilbyder Makita en bred vifte af elværktøjer, der er designet til at forbedre effektiviteten og præcisionen i ethvert projekt. Du finder Makita elværktøj til fremragende priser på 10-4.dk.

Makita elværktøj sikrer præcise resultater på kortere tid

Makita elværktøj er kendt for kraftfulde maskiner og lang levetid, og her på siden finder du et omfattende udvalg af Makita produkter såsom bore- og skruemaskiner, vinkelslibere, stiksave, rundsave og ekstra batterier. Vi har med al sandsynlighed den model, der passer til netop din arbejdsopgave, så du altid kan opnå det bedst mulige resultat. 

Hos 10-4.dk har vi også Makita havemaskiner, haveværktøj og værktøj og husk at du ofte kan bruge ladere og batterier på tværs af elværktøjerne så du har fordelen ved at arbejde med et sæt batterier samtidig med at du har et frisk sæt klart, når de trænger til en udskiftning.

Hvad er Makita elværktøj?

Makita har over 100 års erfaring med professionelt elværktøj, og producerer over 1000 maskiner, hvoraf vi tilbyder udvalgte produkter. Makitas produkter er oplagte for håndværkere, såvel som for professionelle, private haveentusiaster og gør-det-selv-folk. I produktudviklingen er der særligt fokus på både gode sikkerhedsfunktioner samt god og sofistikeret efterbehandling.

Med andre ord er der fokus på at sikre brugeren af produktet, frem for alt. Herudover fokuserer Makita også på at reducere mængden af byggestøv, der hvirvles op ved brug af maskinerne samt både støj og vibrationer. De miljømæssige værdier samt grønne værdier er naturligvis også afgørende i produktionen.

Makita er et verdenskendt brand og foretrukket af mange fagfolk. Kvaliteten er, ligesom ydeevne, levetid og ergonomi i top, og er med andre ord alle aspekter den japanske producent har opprioriteret. I Danmark ligger hovedkvarteret i Horsens, hvor det har ligget siden etableringen i 1991, og består af både lager, serviceafdeling og kundesupport.

Skal dit Makita elværktøj være med el, benzin eller batteri?

Hos 10-4.dk finder du masser af Makita værktøj i både el-, benzin- og batteri-modeller (akku). Hvad du skal vælge, afhænger af dit behov samt størrelsen af dine opgaver. Og ikke mindst af dit budget.

Elværktøj drevet af el eller ledning

El-modellerne med ledning har masser af power til billige priser, men naturligvis den ulempe at du skal slås med en ledning, som måske kan blive klippet over i "kampens hede". De ledningsdrevne modeller har været produceret i lang tid og har historisk set været billigere at producere end de andre modeller. Men i de senere år er teknologien og udviklingen af batteriernes effekt, kapacitet og levetid forbedret og prisforskellen er udlignet meget. Om du skal vælge en model med ledning, afhænger derfor af om du skal bruge specialiserede maskiner og arbejdets karakter. Går du efter de stærkeste nedrivningshammere, stiksave, boremaskiner mm. så er de stadig nogle af de stærkeste i klassen. Du finder vores udvalg af Makita elværktøj på el her.

Elværktøj på batteri eller akku

Makita elværktøj hænger uomtvisteligt sammen med kvalitet i første klasse, og hører til i kategorien af særdeles stabile og højtydende produkter med lang batterilevetid. 

Batteri-modellerne har historisk dog ikke haft den samme styrke, som de andre to varianter, men udviklingen af teknologien i batterierne er forbedret voldsomt, så forskellen mellem modellerne med ledning og batteri er udlignet meget. For eksempel giver de moderne lithium-ion batterier nye muligheder for opladning, hvor du kan tillade dig mere slatladning end tidligere, de holder længere og aflades stort set ikke når du lader dem ligge hen. Og så vejer de ca. 40 % mindre end tidligere typer. Find vores udvalg af Makita elværktøj på batteri her. Du kan også finde vores udvalg af Makita elværktøj på 18V og 40V

Makita har batterier på 40V som er en ledningsfri løsning med ekstrem ydeevne og effektivitet.

Fordelen med at bruge batteri ligger især i nemheden, ved at du kommer omkring og ikke er afhængig af en stikkontakt og en lang ledning. Typisk har du også muligheden for at købe modeller med flere batterier eller at købe ekstra batterier, så du hele tiden har et frisk opladet batteri i baghånden. Det smarte ved Makitas system er også, at et batteri passer til en lang række maskiner, og kan bruges på tværs af maskinparken såsom Makita bore- og skruemaskiner, dyksave, rundsave, slagboremaskiner og stiksave.

Elværktøj drevet af benzin

Værktøj drevet af benzin er oftest kraftigere end de andre maskiner, men ofte også både større, tungere og dyrere, og passer oftest bedst til den private køber. Og vælges typisk når de andre maskiner giver tabt eller, hvis områdets omstændigheder fordrer at modeller af benzin er at foretrække.

Billigt Makita elværktøj på tilbud og til skarpe priser

Vi har hos 10-4.dk altid gode priser på Makita elværktøj og for at gøre det nemt for dig, så har vi udvalgte modeller på kampagne som du kan finde via mærket 'Kampagne'. Søger du de bedste priser, kan du gå efter mærket: 'Billigst på Pricerunner', hvor du får nogle af vores mest populære modeller til de bedste priser. Vil du have den mest populære model kan du gå efter mærket 'Bestseller'.

Kigger du på de modeller der er mærket 'Gratis fragt' så fragter vi den endda hjem til dig.

Registrer dit Makita produkt og få yderligere reklamationsret

Makita har et godt servicenetværk og supportsystem, der giver dig adgang til reservedele, reparationer og teknisk support. Denne gode kundeservice bidrager til at opbygge tillid til mærket og sikre, at brugerne får den nødvendige hjælp og support, hvis der skulle opstå problemer.

Når du køber dit Makita værktøj hos 10-4.dk, får du efterfølgende ét års yderligere reklamationsret, hvis du registrerer dit produkt på MyMakita. Hvis du ikke allerede har et login, er det super hurtigt at oprette et. 
Læs mere om, hvordan du gør her: Makita - Registrer dit værktøj

Makita producerer også havemaskiner

De moderne batterier er så kraftige at du hos 10-4.dk også finder en stort udvalg af havemaskiner fra Makita på batteri såsom motorsave, hækkeklippere, plæneklippere og løvsugere

Øvrige spørgsmål?

Hos 10-4.dk er vi altid klar til at besvare dine spørgsmål, og til at hjælpe dig med at finde det elværktøj fra Makita, der passer bedst til dig og dine behov. Er du i tvivl er du velkommen til at besøge vores butikker.

Ring, send en e-mail eller chat med os i dag - vi glæder os til at høre fra dig!

Se også udvalget af Black & Decker elværktøj

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Tilmeld vores nyhedsbrev og modtag skarpe tilbud, rådgivning og aviser

Ved tilmelding bekræfter jeg at jeg har læst og accepteret betingelserne for nyhedsmailen

Dette websted er beskyttet af reCAPTCHA, og Googles Googles privatlivspolitik og servicevilkår gælder.