Grundet ekstraordinær travlhed kan der forekomme 1-2 dages forsinkelse på enkelte ordrer.

Borsæt

Her på siden kan du få borsæt til det værktøj mange betegner som mandens bedste ven: bore-/skruemaskinen. Hos 10-4 kan du få bor-/bitssæt, med de mest populære dele til ethvert behov, fra to af de førende producenter: Bosch og Dewalt m.fl.

produkter

Sådan vælger du det rigtige bor

Du får kun udnyttet din yndlings bore-/skruemaskine fuldt ud, hvis du bruger bor-/bitssæt af en ordenlig kvalitet. Du borer eksempelvis betydeligt hurtigere med det rette bor, ligesom du får bedre resultater i form af flottere og mere præcise huller.

Hvad er dit formål?

Du har måske prøvet at sidde fast i en væg eller brutalt flække klinker, og sådanne problemer kan du som oftest løse med et bor, der er bedre egnet til opgaven. Her kan du læse mere om borene, så du får valgt det rigtige til din arbejdsopgave:

  • Træbor virker ved at de skærer sig ned i emnet. Spiralbor og sneglebor fører selv spånerne bagud, mens du selv skal rense borehullet, hvis du bruger spadebor og hulsave. Størstedelen af borene skal du presse ned i materialet, men fx snegleborene er udformet på en måde, så de skruer sig selv ind
  • Sorte metalbor skærer sig ned i materialet, og det essentielle er derfor, at de er lavet af stål i en gedigen kvalitet. Metalbor bør desuden altid smøres med olie under arbejdet
  • Bor til beton og sten virker effektivt ved at mejsle. Du kender det måske fra borehammeren, som du med fordel kan bruge til særligt krævende opgaver - fx. ved armeret beton. Spidsen, der er lavet af hårdmetal, bankes ned i stenen, trækkes lidt op, drejes lidt og bankes ned igen – og imens fører sneglen materialet bagud 

Hvor ofte skal du bruge boret?

Med bor-/bitssættene fra fx Bosch og Dewalt, der indeholder henholdsvis 117 og 27 dele, får du de mest populære bor og bits-varianter, i de mest anvendte størrelser.

Helt ekstraordinært tilbyder vi prismatch på alle de sæt vi fører, så du er sikret Danmarks bedste pris på dine nye bor og bits!

Spørgsmål? Få gratis hjælp!

Hos 10-4 er vi altid klar til at besvare dine spørgsmål, og til at hjælpe dig med at finde det bitssæt, der passer bedst til dig og dine behov. Ring, send en e-mail eller chat med os i dag - vi glæder os til at høre fra dig!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Tilmeld vores nyhedsbrev og modtag skarpe tilbud, rådgivning og aviser

Ved tilmelding bekræfter jeg at jeg har læst og accepteret betingelserne for nyhedsmailen

Dette websted er beskyttet af reCAPTCHA, og Googles Googles privatlivspolitik og servicevilkår gælder.