Makita havemaskiner

Makita havemaskiner og elværktøj hænger uomtvisteligt sammen med førsteklasses kvalitet, og hører til i kategorien af særdeles stabile og højtydende produkter med lang batterilevetid. Havemaskiner fra den japanske producent er kvalitet for kendere, og findes til fremragende priser her på 10-4.dk.

Makita sikrer præcise resultater på kortere tid

Makita elværktøj er kendt for kraftfulde maskiner og lang levetid, og her på siden finder du et omfattende udvalg af Makita produkter. Vi har med al sandsynlighed den model der passer til netop din arbejdsopgave, så du altid kan opnå det bedst mulige resultat.

Hos 10-4.dk finder du blandt andet:

Alle produkter fås til den bedste pris på 10-4.dk - og vi har altid gode tilbud.

Om producenten Makita

Makita elværktøj - masser af produkter af høj kvalitet

Makita har over 100 års erfaring med professionelt elværktøj, og producerer over 1000 maskiner, hvoraf vi tilbyder udvalgte produkter. Makitas produkter er oplagte for håndværkere, såvel som for professionelle, private haveentuiaster og gør-det-selv-folk.

I produktudviklingen er der særligt fokus på både gode sikkerhedsfunktioner samt god og sofistikeret efterbehandling. Med andre ord er fokusset på at sikre brugeren af produktet, frem for alt.

Herud over fokuserer Makita også på at reducere mængden af byggestøv der ophvivles ved brug af maskinerne samt både støj og vibrationer. Herud over fylder de miljømæssige værdier samt grønne værdier naturligvis også i produktionen.

Makita er et verdenskendt brand og foretrukket af mange fagfolk. Kvaliteten er, ligesom ydeevne, levetid og ergonomi i top, og er med andre ord alle aspekter den japanske producent har opprioriteret.

I Danmark ligger hovedkvarteret i Horsens, hvor det har ligget siden etableringen i 1991, og består af både lager, serviceafdeling og kundesupport.

Havemaskiner på el, benzin eller batteri?

Hos 10-4.dk finder du masser af Makita værktøj i både el-, benzin- og batteri-modeller (akku). Hvad du skal vælge bør afhænge af dit behov samt størrelsen af dine opgaver.

Benzin-modellerne er oftest kraftigere end de andre maskiner, men ofte også både større, tungere og dyrere, og passer oftest bedst til den private køber. El-modellerne har masser af power til billige priser, men naturligvis den ulempe at du skal slås med en ledning, som måske kan blive klippet over i "kampens hede".

Akku-modellerne har historisk ikke haft den samme styrke, som de andre to varianter, men det vurderes at være fremtiden inden for elværktøj, og teknologien bliver hele tiden bedre og bedre. Det smarte ved Makitas system er også, at et batteri passer til en lang række maskiner.

Makita værktøj & elværktøj i høj kvalitet til billige priser

Billige Makita havemaskiner på tilbud og til skarpe priser

Vi har hos 10-4.dk altid gode priser på Makita havemaskiner og for at gøre det nemt for dig, så har vi udvalgte modeller på kampagne som du kan finde via mærket 'Kampagne'. Søger du de bedste priser, kan du gå efter mærket: 'Billigst på Pricerunner', hvor du får nogle af vores mest populære modeller til de bedste priser. Vil du have den mest populære model kan du gå efter mærket 'Bestseller'.

Kigger du på de modeller der er mærket 'Gratis fragt' så fragter vi den endda hjem til dig.

Registrer dit Makita produkt og få yderligere reklamationsret

Når du køber dit Makita værktøj hos 10-4.dk, får du efterfølgende ét års yderligere reklamationsret, hvis du registrerer dit produkt på MyMakita. Hvis du ikke allerede har et login, er det super hurtigt at oprette et. 
Læs mere om, hvordan du gør her: Makita - Registrer dit værktøj

 

Øvrige spørgsmål? Få gratis hjælp!

Hos 10-4 er vi altid klar til at besvare dine spørgsmål, og til at hjælpe dig med at finde det elværktøj fra Makita, der passer bedst til dig og dine behov.

Ring, send en e-mail eller chat med os i dag - vi glæder os til at høre fra dig!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Tilmeld vores nyhedsbrev og modtag skarpe tilbud, rådgivning og aviser

Ved tilmelding bekræfter jeg at jeg har læst og accepteret betingelserne for nyhedsmailen

Dette websted er beskyttet af reCAPTCHA, og Googles Googles privatlivspolitik og servicevilkår gælder.