Makita hækkeklipper

Hos 10-4.dk har vi hækkeklippere på batteri og benzin fra Makita. Modellerne er bl.a. kendetegnet ved en ergonomisk opbygning og værdiskabende detaljer som overbelastningsbeskyttelse og elektronisk bremse.

Filter:
Sortering:
33 produkter

Makita hækkeklipper er for dig, der kræver kvalitet

Er du træt af at bruge en halv dag på at klippe hæk med en hækkesaks, som er fysisk krævende og tidskrævende? Så tag et kig på 10-4's udvalg af Makita hækkeklippere, som gør havearbejdet til en leg. Makita er japansk kvalitet som foretrækkes af håndværkere. 

Havemaskinerne er designede og ergonomisk byggede med skridsikre håndtag, så du har opnår en god balance, når du betjener den. Vægten på de mest populære modeller ligger på et leje mellem 3,2 kg for de mindste og 5,2 kg for de tungeste. Makita tilbyder gennemgående både produkter & service af den højeste kvalitet, så nemt opnår de mål, du har sat dig – og så du har det sjovt samtidig.

Makitas store sortiment af elværktøj og havemaskiner på batteri, giver dig den fordel, at du kan bruge batterierne på tværs af maskinparken. Så længe du holder dig til ens batterier. Så kan du nøjes med at købe lader og batterier en gang og så købe f.eks. din hækkeklipper uden batteri og lader. Makita hækkeklipperen fås både med ledning og som batteridrevet.

Makita hækkeklippere på benzin

Til de mere krævende opgaver i haven, finder du en Makita benzinhækkeklipper, som med en kraftig 2-takts motor og dobbeltslebne knive, giver dig gartnerværdige egenskaber. Dette er særligt velegnet, hvis du har en meget tyk og/eller robust hæk – og det er tit denne, den professionelle gartner benytter. 

Her kan du købe Makita hækkeklippere på benzin.

Makita hækkeklippere på batteri

Makita hækkeklippere har et stort udvalg som er med batteri og derfor udleder færre røgpartikler end de benzindrevne alternativer. Med en batteri drevet hækkeklipper generer du ikke nabolaget i samme omfang, da de batteri drevne alternativer er mere støjsvage. Dertil er de ofte lettere i vægt og kræver mindre vedligeholdelse. Flere af batterierne og ladere kan genbruges på tværs af Makitas produkter, som gør det billigere for dig, hvis styrken passer til dit behov. Og det gør dem velegnede til både privat og professionelt brug. Akkumaskinerne har, afhængigt af modellen:

 • Blød opstart
 • Støjsvage motorer
 • Miljøvenlige motorer uden kul som sikrer længere levetid

Herudover kan følgende fordele også nævnes:

 • Ergonomiske, gummibelagte greb
 • Elektronisk bremse
 • overbelastningsbeskyttelse så hækkeklipperen kan performe i længere tid
 • Der er også en LED-lampe der lyser, når maskinen er tæt på overbelastning
 • Kompakt & handy letvægtsdesign
 • Dobbeltslebne knive
 • Justerbart håndtag kan sættes i 5 positioner

Køb udvalget af Makita hækkeklippere på batteri.

Udvalgte Makita hækkeklippere på batteri

Vores sortiment inkluderer bl.a. produkterne DUH601Z og DUH523Z:

 • DUH601Z er en miljøvenlig hækkeklipper med kulløs motor, hvilket sikrer at hækkeklipperen har en lang levetid. Modellen har et gummibelagt håndtag, der er drejbart i 5 positioner, støjsvag motor og elektronisk bremse, der sørger for din sikkerhed
 • DUH523Z er vores bestseller produkt, der er meget behagelig at betjene med ergonomiske håndtag og er støjsvag i drift. Batteri drevet hækkeklipper på 18V. Vinder af test på Testfakta.se blandt 6 andre modeller.

Makita hækkeklippere på 18V batteri

Har du i forvejen en række Makita elværktøjsmaskiner så finder du et stort udvalg af Makita hækkeklippere på 18V batteri hos 10-4.dk. Prismæssigt er der flere af hækkeklipperne som er billigst på Pricerunner samt gratis i fragt.

Makita hækkeklippere på 36V og 40V batterier

Makita har også et par kraftfulde hækkeklippere på batteri med 36V og 40V. Makita hækkeklipper på 36V batteri har en afstand mellem bladene på 28 mm, en knivlængde på 55 cm og vejer 5,1 kg. Makita hækkeklipper fra XGT 40V serien er særlige kraftfulde hækkeklippere som yder optimal kraft. Knivlængden er 60-75 cm og vægten op til 4,6 kg.

Makita hækkeklipper akkuMakita hækkeklipper benzin

 

Du kan også finde din hækkeklipper i forhold til sværdets længde

Hækkeklipperens sværdlængde afhænger af størrelsen på din have og dine præferencer. Hvis du har en stor have, kan en længere sværdlængde være praktisk, da det kan gøre det lettere at klippe store områder på en gang. Hvis du har en mindre have, kan en kortere sværdlængde være mere bekvem at bruge. Sværdets længde skal også passe med at hækkeklipperen bliver tungere, som især gør sig gældende ved de størrere varianter.

I 10-4.dk har vi hækkeklippere med sværdlængder på

Makita hækkeklippere på tilbud og til skarpe priser

Vi har hos 10-4.dk altid gode priser på Makita hækkeklippere og for at gøre det nemt for dig, så har vi udvalgte modeller på kampagne som du kan finde via mærket 'Kampagne'. Søger du de bedste priser, kan du gå efter mærket: 'Billigst på Pricerunner', hvor du får nogle af vores mest populære modeller til de bedste priser. 

Kigger du på de modeller der er mærket 'Gratis fragt' så fragter vi den hjem til dig.

Registrer dit Makita produkt og få yderligere reklamationsret

Når du køber dit Makita værktøj hos 10-4.dk, får du efterfølgende ét års yderligere reklamationsret, hvis du registrerer dit produkt på MyMakita. Hvis du ikke allerede har et login, er det super hurtigt at oprette et. 
Læs mere om, hvordan du gør her: Makita - Registrer dit værktøj

Makita producerer også elværktøj

De moderne batterier er så kraftige at du hos 10-4.dk også finder en stort udvalg af elværktøj fra Makita på batteri såsom borehammer, bore- og skruemaskiner og dyksave

Øvrige spørgsmål? Få gratis hjælp!

Hos 10-4 er vi altid klar til at besvare dine spørgsmål, og til at hjælpe dig med at finde Makita hækkeklipper, der passer bedst til dig og dine behov.

Ring, send en e-mail eller chat med os i dag - vi glæder os til at høre fra dig!

Se hele vores udvalg af hækkeklippere eller udvalget af Bosch hækkeklippere.

Makita hækkeklipper akku, el og benzindreven

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Tilmeld vores nyhedsbrev og modtag skarpe tilbud, rådgivning og aviser

Ved tilmelding bekræfter jeg at jeg har læst og accepteret betingelserne for nyhedsmailen

Dette websted er beskyttet af reCAPTCHA, og Googles Googles privatlivspolitik og servicevilkår gælder.