Makita borehammer

Med dens mange kræfter, er det en klar fordel, at du samtidig får overbelasningsbeskyttelse i en borehammer fra Makita. Hvad end du skal bore eller mejsle kan Makita borehammeren hjælpe dig med projektet.

Filter:
Sortering:
17 produkter

Makita er alt-i-en borehammer i tysk kvalitet

Skal du bore i mur, sten og beton? - Eller måske klare mejsleopgaver i hjemmet? En borehammer er også klar til at lave store huller i murværket. Så vil du blive overordentligt glad for at have en Makita borehammer i din værktøjssamling. Den besidder nemlig alle de kvaliteter du får brug for:

  • Kulløs motor
  • Vibrationsdæmpning
  • SDS-plus værktøjsopsætning 
  • Mejselfunktion

Samtidig får du:

  • Slagstop for boring i træ og metal
  • LED-lys
  • Konstantelektronik
  • Ekstra selvspændende borepatron

Med andre ord vil du med en Makita borehammer blive særdeles godt og grundigt klædt på til din boreopgave.

Makita borehammer med batteri eller ledning

Du kan få et stort udvalg af Makita borehammere med ledning herunder Bestselleren HR2470 SDS+ Billigst på Pricerunner er Makita HR2651J SDS+ eller følg mærket 'Gratis Fragt'.

Vi har også et stort udvalg af Makita borehammer med batteri hvor mange modeller er med Gratis fragt. Modellerne med batteri fås med 18V og 40V for ekstra stor ydelse.

Førsteklasses kvalitet

Når du vælger Makita elværktøj får du produkter af høj kvalitet, der er særligt stabile og højtydende. Herudover får du kraftfulde maskiner og lang levetid. Makita er ligeledes kendetegnet ved at have over 100 års erfaring med elværktøj, og er producent af mere end 1000 forskellige maskiner - til både professionelle og gør-det-selv-folket.

Makita borehammer med støvopsamler eller støvsuger

Ønsker du en Makita borehammer med støvopsamler kan du gå på jagt i vores udvalg hvor nogle af pakkerne er med udsugningssæt. Har du allerede en borehammer, så har vi støvopsamler sæt f.eks. DX07 og DX05.

Billige borehammere på tilbud og til skarpe priser

Vi har hos 10-4.dk altid gode priser på Makita borehammere og for at gøre det nemt for dig, så har vi udvalgte modeller på kampagne som du kan finde via mærket 'Kampagne'. Søger du de bedste priser, kan du gå efter mærket: 'Billigst på Pricerunner', hvor du får nogle af vores mest populære modeller til de bedste priser. Vil du have den mest populære model kan du gå efter mærket 'Bestseller'.

Kigger du på de modeller der er mærket 'Gratis fragt' så fragter vi den endda hjem til dig.

Registrer dit Makita produkt og få yderligere reklamationsret

Når du køber dit Makita værktøj hos 10-4.dk, får du efterfølgende ét års yderligere reklamationsret, hvis du registrerer dit produkt på MyMakita. Hvis du ikke allerede har et login, er det super hurtigt at oprette et. 
Læs mere om, hvordan du gør her: Makita - Registrer dit værktøj

Spørgsmål? Få gratis hjælp!

Hos 10-4 er vi altid klar til at besvare dine spørgsmål, og til at hjælpe dig med at finde den Makita borehammer, der passer bedst til dig og dine behov.

Ring, send en e-mail eller chat med os i dag - vi glæder os til at høre fra dig!

Makita borehamre i høj kvalitet til billige priser

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Tilmeld vores nyhedsbrev og modtag skarpe tilbud, rådgivning og aviser

Ved tilmelding bekræfter jeg at jeg har læst og accepteret betingelserne for nyhedsmailen

Dette websted er beskyttet af reCAPTCHA, og Googles Googles privatlivspolitik og servicevilkår gælder.