Makita plæneklippere på batteri

En Makita plæneklipper eller græsslåmaskine er kendt for den kraftfulde motor, ergonomisk design og en lang levetid. Derudover har Makita forskellige modeller med forskellige klippehøjder og klippebredder, så du kan vælge en plæneklipper, der passer til dine behov og din have. Hos 10-4.dk finder du et stort udvalg af batteridrevne Makita plæneklippere med 18V batterier. 

Filter:
Sortering:
17 produkter

Hvorfor skal jeg vælge en Makita plæneklipper?

Makita laver en stor vifte af havemaskiner og elværktøj og de er kendte for deres kvalitetsprodukter. Og græsslåmaskinen er ingen undtagelse. Motoren er kraftfuld, så du får en effektiv og hurtig græsklipning, samtidig med at de er nemme at manøvrere rundt i havens små rum. Makita slåmaskinen er designet med ergonomi i tankerne, så den er behagelig at bruge i længere tid. F.eks. er der justerbare håndtag så du kan tilpasse højden til din kropstype. Plæneklipperen på batteri har et forholdsvis lavt støjniveau, som er en fordel i villakvartererne. Modellerne på batteri er energieffektive og kan køre længe på en opladning. Sikkerheden er tænkt ind, så motoren stopper, hvis du slipper håndtaget.

Makita plæneklippere på batteri giver dig masser af smarte fordele

Makitas plæneklippere og græsslåmaskiner på batteri har masser af smarte fordele, afhængig af model, som gør græsslåningen let som en leg, så du får pålidelig og effektiv hjælper til at holde din have flot og velplejet.

Af fordele på Makita plæneklippere og græsslåmaskiner kan nævnes:

 • Overbelastningsbeskyttelse, der sørger for at motoren kan holde i længere tid
 • Lampeindikation der viser, hvornår et batteri er ved at være afladet – og dermed har brug for en opladning
 • Sammenklappelig funktion, så græsslåmaskinen fylder så lidt, som muligt, i skuret
 • Justerbart håndtag, så græsslåmaskinen bliver lettere overstået – uanset hvor høj du er
 • Mange modeller kan udstyres med ekstra udstyr som fx:
  • Græsopsamler til smart opsamling af det afklippede græs
  • Bioklip der sikrer at græsset klippes meget fint, så det hjælper med at gøde græsset
  • Extreme Protection Technology (XPT) sikrer, at maskinen er ekstra beskyttet mod fugt og støv
 • De fleste modeller er støjsvage i drift, hvilket er en fordel ift. f.eks. de benzindrevne modeller, som har den klassiske græsslåmaskine-lyd.

En ekstra fordel ved de batteridrevne modeller er, at Makita batterierne i plæneklipperen også kan benyttes i forbindelse med andre akku-drevne Makita maskiner. Du kan dermed hurtigt skifte om fra græsslåmaskinen og over til at udføre et andet stykke arbejde i haven eller i hjemmet. Du kan forlænge garantien på din Makita plæneklipper fra 2 til 3 år ved at tilmelde dig her

Makita 18V batteriernes ladetid og holdbarhed i en græsslåmaskine

Ladetiden ved 18V batteriserien, som er den mest populære batteriserie, er i 4 forskellige Ah udgaver, der har hver sin ladetid med en Makita hurtiglader. 

 • 18V 3 Ah = 22 minutter
 • 18V 4 Ah = 36 minutter
 • 18V 5 Ah = 45 minutter
 • 18V 6 Ah = 55 minutter

Makita batterierne er intelligente, da de er forsynet med små chips, der bl.a. fortæller laderen, hvordan batteriet er anvendt og hvor længe det er siden det sidst er ladet op. Det gør at laderen kan oplade batteriet på den mest hensigtsmæssige måde, hvilket i sidste ende betyder, at dine batterier holder længere og har højere ydeevne – selv efter flere års brug. Det giver dig en indsigt når du skal vælge den rigtige græsslåmaskine. 

3 egenskaber som gør det nemmere at vælge Makita plæneklipperen

I udvalget af Makita plæneklippere finder du et pænt udvalg af plæneklippere på batteri med 18V og 36V. Har du ikke et Makita værktøj i forvejen og derfor ønsker at få batteri og lader med i pakken så kan du få det på disse modeller. Klippebredden på Makita plæneklippere er fra 32-53 cm som dækker mange af de mest almindelige have størrelser i villakvartererne.

Fandt du ikke den rigtige Makita plæneklipper kan du se hele vores udvalg af plæneklippere her.

Hvilken plæneklipper er mest populære?

Hvilken plæneklipper der er bedst, varierer i forhold til dit behov og budget. Men hos 10-4.dk kan vi tage udgangspunkt i hvad kunderne køber, og her er 6 af de mest solgte plæneklippere drevne på akku og ligger i prisintervalllet fra ca. 547,- til 5315,- Du kan lære mere i vores guide til de 6 mest populære plæneklippere.

Plæneklippere på tilbud og til skarpe priser

Vi har hos 10-4.dk altid gode priser på plæneklippere og for at gøre det nemt for dig, så har vi udvalgte modeller på kampagne som du kan finde via mærket 'Kampagne'. Søger du de bedste priser, kan du gå efter mærket: 'Billigst på Pricerunner', hvor du får nogle af vores mest populære modeller til de bedste priser. 

Kigger du på de modeller der er mærket 'Gratis fragt' så fragter vi den hjem til dig.

Registrer dit Makita produkt og få yderligere reklamationsret

Når du køber dit Makita værktøj hos 10-4.dk, får du efterfølgende ét års yderligere reklamationsret, hvis du registrerer dit produkt på MyMakita. Hvis du ikke allerede har et login, er det super hurtigt at oprette et. 
Læs mere om, hvordan du gør her: Makita - Registrer dit værktøj

Makita producerer også elværktøj

De moderne batterier er så kraftige at du hos 10-4.dk også finder en stort udvalg af elværktøj fra Makita på batteri såsom borehammerbore- og skruemaskiner og dyksave

 

Makita plæneklippere i høj kvalitet

Vertikalskærer til fjernelse af mosset

I vores sortiment af græsslåmaskiner fra Makita har vi også et udvalg af Makita vertikalskærere, der kan hjælpe dig med at komme mosset i din plæne til livs.

Vertikalskærerens lodrette klinger skærer et lodret snit ned i jorden, og skærer dermed mossets rødder over, og løsner det, så du kan samle det sammen bagefter med en løvrive.

I vores sortiment har vi de to varianter: UV3200 og UV3600, afhængig af størrelsen på din plæne, eller hvor meget kraft du vil have til arbejdet.

Du kan læse mere om, hvordan du fjerner mos i græsplænen i Bolius’ guide på området her

Har du brug for hjælp med at finde den rigtige Makita plæneklipper?

Ring, send en e-mail eller chat med os i dag. Vi glæder os til at høre fra jer.

Makita plæneklippere

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Tilmeld vores nyhedsbrev og modtag skarpe tilbud, rådgivning og aviser

Ved tilmelding bekræfter jeg at jeg har læst og accepteret betingelserne for nyhedsmailen

Dette websted er beskyttet af reCAPTCHA, og Googles Googles privatlivspolitik og servicevilkår gælder.