Bosch gør-det-selv elværktøj

Gør-det-selv elværktøj fra Bosch er ekstremt populært over hele verden, og det er med god grund. Med Bosch elværktøj fra den grønne serie er du sikret kvalitet, innovation og fantastisk tilbehør. Se hele udvalget herunder.

Bosch gør-det-selv elværktøj – effektivt, kraftfuldt og pålideligt

Med det rette elværktøj bliver ’gør-det-selv’ projekter endnu sjovere. Med gør-det-selv elværktøj fra Bosch får du flere muligheder, mere fleksibilitet og mere kraft. Bosch imponerer med sin kvalitet, enestående håndtering og den nyeste teknologi i deres gør-det-selv elværktøj. Uanset hvad du vil bygge, kan du gøre det med Bosch gør-det-selv.

Bosch 18V Power for all-batterisystem

Med Power for all 18V-systemet kan du nøjes med ét enkelt batteri, som fungerer til alle Bosch 18V-værktøjer – uanset om det er til havearbejde, rengøring eller elværktøj til gør-det-selv projekter. Bosch 18V-værktøjer er utroligt populære, da de er lette, kraftige og med lang udholdenhed.

Siden 2007 har batteriet været 100% kompatibelt fremad- og bagudrettet med alle grønne Bosch-værktøjer i 18V-klassen.

Køber du flere værktøjer i 18V-systemet, sparer du penge, da der ikke er brug for flere batterier eller opladere.

Se hele udvalget af Bosch gør-det-selv 18V elværktøj

Bosch Power for All

Batteridrevet hjælp i hjemmet

Batteridrevne produkter fra Bosch er oplagte til en lang række gør-det-selv projekter og hverdagsopgaver, da de er praktiske og let at transportere, der gør dem nemme at bruge. Desuden er det batteridrevet værktøj udstyret med et integreret batteri, så de hurtigt kan genoplades og være klar til brug.

Se hele udvalget af batteridrevet elværktøj fra Bosch gør-det-selv

Bosch grøn serie

Bosch elværktøj bruges verden over i både professionel og privat sammenhæng. Derfor har Bosch udviklet produkter i to serier, der tilgodeser begge typer kunder.

Den grønne Bosch serie henvender sig til private, da disse er lettere og har typisk en lavere ydelse. Dette betyder samtidig også, at den grønne Bosch serie typisk er billigere, men uden at gå på kompromis med kvaliteten, da den grønne serie stadig opfylder ethvert behov til gør-det-selv projekter i hjemmet.

Den blå Bosch serie også bedre kendt som Bosch Professional er mere kraftfuld og beregnet til mere krævende opgaver, og henvender sig derfor mod professionelle, som bruger værktøjet på daglig basis.

Populære produkter

Hos 10-4 har vi et stort udvalg af Bosch produkter til private. Find bl.a.:

Se også hele vores udvalg af elværktøj

Spørgsmål? Få gratis hjælp!

Er du i tvivl om, hvilket Bosch gør-det-selv elværktøj der passer til dig og dine behov? Hos 10-4 sidder vi klar til at hjælpe.

Ring, send en e-mail eller chat med os i dag. Vi glæder os til at høre fra dig!

Se også vores udvalg af Bosch elværktøj til professionelle | Bosch Havemaskiner | Black & Decker elværktøj

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Tilmeld vores nyhedsbrev og modtag skarpe tilbud, rådgivning og aviser

Ved tilmelding bekræfter jeg at jeg har læst og accepteret betingelserne for nyhedsmailen

Dette websted er beskyttet af reCAPTCHA, og Googles Googles privatlivspolitik og servicevilkår gælder.