Bosch Professionel lader

Med en lader fra Bosch Professionel kan du sikre dig, at dit tyske kvalitetselværktøj altid er klar til brug. Med andre ord kan du øge din produktivitet!

Filter:
Sortering:

Ingen produkter matchede din søgning eller filter

0 produkter

Tysk effektivitet løftet til nye højder

Står du og mangler et batteri til din Bosch Professionel akku-maskine? Et typisk problem, om du er håndværker eller gør-det-selv mand, er at løbe tør for strøm lige midt i et projekt - på et frustrerende tidspunkt, på toppen af en stige eller stillads.

Med en lader fra Bosch Professionel kan du altid have friske batterikræfter klar til dit favoritværktøj, og således højne din effektivitet! Laderne er robuste, og flere af modellerne kan både klare fald, samt støv og vand. Hos 10-4.dk finder du sågar en Bosch radiolader, så du kan få musik til arbejdet og oplade dine akkuer imens du tager en kaffepause.

Bosch Professionel batterier og opladere er af god kvalitet og vores udvalg passer til mange af vores Bosch værktøjer. Bosch er et tysk kvalitetsmærke kendt for en kvalitet højest i branchen. Også Bosch batterier og opladere er i høj kvalitet og med lang levetid.

Spørgsmål? Få gratis hjælp!

Hos 10-4 er vi altid klar til at besvare dine spørgsmål, og til at hjælpe dig med at finde lige det Bosch-batteri, der passer bedst til dig og dine behov. Ring, send en e-mail eller chat med os idag - vi glæder os til at høre fra dig!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Tilmeld vores nyhedsbrev og modtag skarpe tilbud, rådgivning og aviser

Ved tilmelding bekræfter jeg at jeg har læst og accepteret betingelserne for nyhedsmailen

Dette websted er beskyttet af reCAPTCHA, og Googles Googles privatlivspolitik og servicevilkår gælder.