Køkkenarmatur

Køkkenarmaturet eller vandhanen bruges primært til at regulere vandstrømmen og temperaturen i køkkenvasken. Her finder du vores udvalg i køkkenarmaturer. 

Filter:
Sortering:
49 produkter

Køkkenarmatur giver det sidste design udtryk

Når du vælger køkkenarmatur eller vandhane kan du overveje, hvilken funktion du ønsker at det skal have. Er det til køkkenvasken, skal det være en høj eller lav tud som kan bøjes eller have flere funktioner. Vælger du samtidig et armatur eller vandhane til køkkenet fra et kendt mærke, kan du forvente en højere kvalitet, god funktion og længere levetid. Kvaliteten påvirker som regel prisen. Køkkenarmaturer findes hos 10-4.dk bl.a. fra Grohe, Adora og Geyser.

Når vi vælger køkkenarmatur eller køkkenvandhane påvirker materialet holdbarheden og udseendet, og hos 10-4.dk kan det f.eks. være krom, messing eller stål. Til sidst er det vigtigt at designet vælges så det passer med køkkenets stil og indretning og støtter op omkring linjerne og din personlige smag.

Hos 10-4.dk finder du også det tilbehør som du har brug for til køkkenarmaturer og vandhaner. Du kan også finde matchende badeværelsesarmaturer og blandingsbatterier.

Køkkenarmatur - Køb online på 10-4.dk

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Tilmeld vores nyhedsbrev og modtag skarpe tilbud, rådgivning og aviser

Ved tilmelding bekræfter jeg at jeg har læst og accepteret betingelserne for nyhedsmailen

Dette websted er beskyttet af reCAPTCHA, og Googles Googles privatlivspolitik og servicevilkår gælder.