Sternkapsel

I denne kategori finder du vores store udvalg i Icopal alukapsler. Udvalget indenfor Icopal alukapsler indeholder udover almindelige alukapsler også aluhjørner til disse samt alusterninddækninger, alusternkapsler og aluuniversalkapsler.

Icopal alukapsel anvendes til beskyttelse af sternbrædder og lignende 

Alukapsler haves i flere forskellige varianter. En Icopal sternkapsel findes i flere forskellige udformninger alt efter opgavens art. Typisk er sternkapslens vigtigste funktion at beskytte vindskedebræt eller sternbræt. Dertil kommer Icopal universalkapsel der anvendes som overgangsprofil mellem sternbræt og tagrende. Denne aluprofil kan med hænderne tilpasses på stedet langs de forbukkede linier.

Det er ikke noget tilfælde, at man så ofte ser professionelle verden over der bruger produkter fra Icopal. Kombinationen af høj kvalitet og et bredt sortiment af inddækningsprofiler gør mærket til en stærk løsning. Se nærmere på alle sagerne herover, og find måske den Icopal aluprofil du skal bruge til en stærk pris.

Aluminiumsprofiler fra Icopal

Icopal er Europas førende leverandør af produkter til beskyttelse af bygninger og konstruktioner. Icopal udmærker sig særligt, når det gælder den sidste finish på et nyt tag eller en ny facade, hvor Icopals inddækningsprofiler kommer til sin ret. Aluprofilernes vigtigste funktion er bortledning af regnvand, men derudover fungerer de som vedligeholdelsesfri beskyttelse af træværk og murværk, hvor de altså har en beskyttende effekt.  

Icopals aluminiumsprofiler er anvendelige på alle typer tag og facader, og de har altså et meget stort anvendelsesområde. De kan placeres ved vinduer, ved vinkler på tag, mellem hus og udestue og i mange andre sammensætninger. Inddækningsprofilerne er meget nemme at håndtere, idet de leveres i stykker a 1 meters længde, som typisk er tilpasset i enden, således at de konisk passer ind i hinanden, hvilket gør det hurtigt og nemt at samle og montere dem.

Som standard leveres Icopal inddækningsprofiler i 0,6 mm 3S ½ hård aluminium, men udsatte steder, hvor der stilles ekstra store krav til kvaliteten, er standarden i stedet zink.

Bredt sortiment

10-4.dk's shop har et bredt sortiment af Icopal inddækningsprofiler:

Informationsbrochure - Icopal inddækningsprofiler

På udkig efter en anden alukapsel og sternkapsel?

Se hele udvalget af alukapseler og sternkapsler

Se også vores udvalg af Krydsfiner | Limtræ | Rionet

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Tilmeld vores nyhedsbrev og modtag skarpe tilbud, rådgivning og aviser

Ved tilmelding bekræfter jeg at jeg har læst og accepteret betingelserne for nyhedsmailen

Dette websted er beskyttet af reCAPTCHA, og Googles Googles privatlivspolitik og servicevilkår gælder.