Grundet ekstraordinær travlhed kan der forekomme 1-2 dages forsinkelse på enkelte ordrer.

Krydsfiner uden fer og not

Krydsfiner uden fer og not er yderst velegent at bruge til steder, hvor der kræves en bearbejdningsvenlig overflade og en pæn front. Krydsfiner uden fer og not er produceret i en ensartet høj kvalitet.

produkter

Hvorfor bruge krydsfiner?

Når du bruger krydsfiner, får du plader med meget høj styrke og brudsikkerhed. Disse gode egenskaber skyldes de mange tynde lag finér (meget tynde lag træ) som krydsfiner består af.

At krydsfiner er stærkere end en almindelig træplade skyldes, at lagene i krydsfinerpladen er limet sammen, så årerne i træet lapper over hinanden på både kryds og tværs. De mange lag danner til sammen en hård og stabil plade, som er stærkere end en træplade på samme tykkelse, der består af rent træ. 

Udover den store fordel at krydsfiner er et meget stærkt materiale, har det endvidere den fordel, at det kan saves til, males, lakeres og samles på uendelig mange måder. Det giver dig større fleksibilitet og flere muligheder. Der findes rigtig mange forskellige typer krydsfiner, så det er vigtigt du finder den type, der passer til dit byggeri.

Denne type har en meget ensartet overflade, og er derfor egnet til brug steder hvor krydsfineren er synlig. 

Hvor kan du bruge krydsfiner?

Flere typer af krydsfiner kan bruges både indendørs og udendørs. Vær dog opmærksom på, at pladerne kan kræve overfladebehandling, hvis de skal bruges udenfor. Læs altid retningslinjerne og vejledningen til det enkelte produkt.

Her finder du eksempler på, hvor krydsfiner generelt kan bruges i dit byggeprojekt - vær altid opmærksom på at nogle typer af krydsfiner er mere egnede end andre til de forskellige formål:

  • Underlag til gulvbelægning
  • Møbler
  • Beklædning af huse (indvendigt og udvendigt)
  • Lofter
  • Køkkenelementer

Brug for hjælp til at vælge den rigtige krydsfiner?

Har du brug for råd og vejledning til at finde den rigtige type krydsfiner til dit projekt, er du mere end velkommen til at kontakte os. Vi er klar til at hjælpe dig på telefon, e-mail eller chat.

Spørgsmål? Få gratis hjælp!

Hos 10-4 er vi altid klar til at besvare dine spørgsmål.

Ring, send en e-mail eller chat med os i dag - vi glæder os til at høre fra dig!

Krydsfiner-plader uden fer og not i høj kvalitet

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Tilmeld vores nyhedsbrev og modtag skarpe tilbud, rådgivning og aviser

Ved tilmelding bekræfter jeg at jeg har læst og accepteret betingelserne for nyhedsmailen

Dette websted er beskyttet af reCAPTCHA, og Googles Googles privatlivspolitik og servicevilkår gælder.