Vindplader

Her finder du vores udvalg af vindplader. Vi har vindplader i både fibercement og asfaltimprægneret træfiber, så du er sikret den bedste kvalitet til faste lave priser. 

Vindplader til dit byggeprojekt

Vindplader kan anvendes i huse, redskabsskure, legehuse samt andre små som store bygninger. Vindpladen skal typisk bruges i vægkonstruktioner. 

Vindpladen skal være vandafvisende samt minimere gennemstrømning af vind og luft, hvor den standser vinden, så den bagvedliggende isolering bevarer dens isoleringsevne. 

Vindtæt vindplade

Skal du bruge en vindtæt vindplade, har vi en asfaltimprægneret træfiberplade i nåletræ. 

Vindtætte træfiberplader benyttes, hvor en vindtæt spærre ønskes ved isolering af f.eks. undertag. Den asfaltimprægneret træfiber plade er fremstillet af fibre, som er valset. I processen tilsættes asfalt, så pladen får en vand og fugtafvisende egenskab. Asfalt imprægneret træfiberplade anvendes f.eks. bagved beklædning af træ. 

Diffusionsåben vindplade fra Swisspearl, det tidligere Cembrit

I vores udvalg finder du også Swisspearl Windstopper Basic, som er en utrolig kraftig fibercement plade, der er diffusionsåben. Vindpladen fra Swisspearl ophober ikke fugt, hvorfor dens egenskaber ikke svækkes af det hårde danske klima med regn og kraftig blæst. Vindpladen fra Swisspearl er desuden modstandsdygtig over for råd og svamp takket være den høje pH-værdi. Swisspearl er det tidligere Cembrit og kvaliteten er den samme.

Swisspearl Windstopper Basic anvendes som vindspærre i ydervægskonstruktioner. Pladen har brandgodkendelse og kan monteres med enten søm eller skruer. Den kan stå uafdækket i op til 6 måneder.

Du kan også få Cembrit tape og Cembrit windstopper til vandret eller lodret montering.

Skal du bruge vindpap til dit byggeprojekt i stedet for vindplader? Se vores udvalg af vindpap.

Stort udvalg og billige priser hos 10-4.dk

På 10-4.dk finder du et stort udvalg af vindplader til billige priser. Hvis du går efter mærket ’’Billigst på Pricerunner’’, finder du nogle af vores populære modeller til de bedste priser. Modeller med mærket 'Kampagne' er på kampagne og høj aktuelle lige nu.

Øvrige spørgsmål? Få gratis hjælp!

Hos 10-4.dk er vi altid klar til at besvare dine spørgsmål og til at hjælpe dig.

Send en e-mail eller chat med os i dag - vi glæder os til at høre fra dig!

Her kan du få overblikket oer hele vores udvalg af byggeplader. Vores udvalg af byggeplader består af emballagekrydsfinerfacadepladerkrydsfiner med bræddevirkningkrydsfiner uden fer og notmasonitpladermdf pladerOSB pladerplastpladerspånpladerstøbepladersvalehalepladertagkrydsfiner og vindplader.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Tilmeld vores nyhedsbrev og modtag skarpe tilbud, rådgivning og aviser

Ved tilmelding bekræfter jeg at jeg har læst og accepteret betingelserne for nyhedsmailen

Dette websted er beskyttet af reCAPTCHA, og Googles Googles privatlivspolitik og servicevilkår gælder.