Svalehaleplader

Svalehaleplader er valsede forskallingsplader af galvaniseret stål. De anvendes som forskalling og armering af lette, tynde betongulve på bjælkelag af træ og stål. Kombineret med beton opnås en høj bæreevne. Pladerne er godkendte som vådrumsløsning, hurtige og nemme at lægge, og velegnede til gulvvarme.

Svalehaleplader - hurtige og nemme at lægge

Svalehaleplader har mange gode egenskaber mht. brand, last og lys. Svalehaleplader, er som navnet siger, formede som svalehaler. Svalehaleplader er valsede forskallingsplader af stål der er galvaniseret. Svalehaleplader kan anvendes til en del såsom forskalling og armering af lette og tynde betongulve på bjælkelag af træ og stål.

Kombineret med beton, opnås en utrolig høj bæreevne og en Lewis svalehaleplade kan bruges med et frit spænd på op til 2500 mm. Lewis svalehaleplader har således meget fordelagtige egenskaber med hensyn til last, lys og brand. Pladerne er godkendt som vådrumsløsning, hurtige og nemme at lægge, og velegnede til gulvvarme. Faktisk er svalehalepladerne nærmest skabt til gulvvarme, da de fungerer som en slags varmefordelingsplader på et relativt tyndt lag beton.

Stort udvalg og billige priser på svalehaleplader hos 10-4.dk

På 10-4.dk finder du et stort udvalg af svalehaleplader til billige priser. Hvis du går efter mærket ’’Billigst på Pricerunner’’, finder du nogle af vores populære modeller til de bedste priser. Svalehaleplader med mærket 'Kampagne' er på kampagne og høj aktuelle lige nu.

Øvrige spørgsmål? Få gratis hjælp!

Hos 10-4.dk er vi altid klar til at besvare dine spørgsmål og til at hjælpe dig.

Send en e-mail eller chat med os i dag - vi glæder os til at høre fra dig!

Her kan du få overblikket oer hele vores udvalg af byggeplader. Vores udvalg af byggeplader består af emballagekrydsfinerfacadepladerkrydsfiner med bræddevirkningkrydsfiner uden fer og notmasonitpladermdf pladerOSB pladerplastpladerspånpladerstøbepladersvalehalepladertagkrydsfiner og vindplader.

Køb svalehaleplader på 10-4.dk

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Tilmeld vores nyhedsbrev og modtag skarpe tilbud, rådgivning og aviser

Ved tilmelding bekræfter jeg at jeg har læst og accepteret betingelserne for nyhedsmailen

Dette websted er beskyttet af reCAPTCHA, og Googles Googles privatlivspolitik og servicevilkår gælder.