Grundet ekstraordinær travlhed kan der forekomme 1-2 dages forsinkelse på enkelte ordrer.

MDF plader

Se vores udvalg af MDF plader herunder. Pladerne kan anvendes til en lang række formål og fås i forskellige tykkelser, så du kan få en pladetykkelse der passer til dit projekt.

produkter

MDF plader - stort udvalg og lave priser hos 10-4.dk

MDF plader anvendes til mange formål indenfor industrien og byggeriet, herunder eksempelvis til skillevægge, inddækninger og lignende. Endvidere er MDF plader også meget anvendelige til fremstilling af reoler, hylder og andre møbler, takket være den fine overflade.

MDF plader anvendes på mange områder som et alternativ til spånplader. Fordelene ved MDF plader frem for spånplader er, at MDF pladen typisk har en pænere overflade end spånpladen. Samtidig er den nem at arbejde med, og den er mere modstandsdygtig overfor fugt, end en spånplade er.

De gode muligheder for at få MDF-plader i forskellige tykkelser, gør det nemt at finde en plade, der passer til mange forskellige typer af byggeopgaver. 

Den gode kombination af en pæn overflade og en billig pris gør MDF-pladen til et attraktivt produkt.

MDF-plader er nemme at arbejde med

MDF er en forkortelse af Medium Density Fibreboard og er en maskinfremstillet plade, fremstillet af en kombination af helt fine træfibre og lim. Træfibrene og limen sættes under højt tryk og varme, og dermed limes fibrene sammen til en ensartet plade. Den måde pladerne er fremstillet på, gør dem til et materiale, der er nemt at bearbejde.

Uanset om du skærer eller fræser i pladen, vil den stadig have en pæn lukket flade i overskæringerne.

Selvom MDF-pladerne er mere modstandsdygtige overfor fugt end spånplader, skal det nævnes, at de egner sig bedst i rum med en relativ stabil luftfugtighed med en temperatur omkring 20 grader.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Tilmeld vores nyhedsbrev og modtag skarpe tilbud, rådgivning og aviser

Ved tilmelding bekræfter jeg at jeg har læst og accepteret betingelserne for nyhedsmailen

Dette websted er beskyttet af reCAPTCHA, og Googles Googles privatlivspolitik og servicevilkår gælder.