Vindspærre

Vindspærre er et byggemateriale hos 10-4.ddk, der anvendes til at forhindre kold luft i at trænge ind i isoleringen i bygninger. Det er typisk fremstillet af diffusionsåbne materialer som vindpap og placeres oftest på ydersiden af isoleringen. Vindspærren spiller en afgørende rolle i at forbedre isoleringsevnen i bygninger, hvilket er særligt vigtigt i lette ydervægskonstruktioner som træfacader. Denne type materiale er essentiel for at sikre, at bygningen forbliver varm og energieffektiv.

Vindspærre til stærke priser

Vindspærre er med til at forhindre at kold luft trænger ind i isoleringen i store som små bygninger. Vindspærre er dermed med til at forbedre isoleringsevnen.

Vindspærre, oftest i form af vindpap, sættes primært op i vægkonstruktioner, men det kan også være nyttigt at benytte i fx gulv- og/eller tagkonstruktioner. Vindpap er bitumenimprægneret råpap, der kan benyttes mange steder - og som udgangspunkt skal vindspærre altid være diffusionsåben, hvilket betyder, at fugt indefra kan sive ud, men vinden stadig stoppes. 
I mange tilfælde monteres vindspærre på ydersiden af isoleringen - men det afhænger meget af, hvilken type vindspærre du benytter.

Vindspærre produkter kan grupperes i forskellige kategorier, hver med sine unikke fordele.

  • Diffusionsåbne vindspærrer: Disse materialer, som vindpap, tillader fugt at sive ud, hvilket sikrer et sundere indeklima og forhindrer fugtskader.
  • Bitumenimprægnerede produkter: Tilbyder ekstra styrke og holdbarhed, især i barske vejrforhold, hvilket forlænger bygningens levetid.

Ved at integrere vindspærre i dine byggeprojekter kan du sikre en mere energieffektiv, holdbar og sund bygning.

Icopal vindspærre

I vores sortiment finder du produkter fra mærket Icopal, der er produkter af højeste kvalitet. Produkterne fra Icopal er særligt relevante når du har lette ydervægskonstruktioner - og særligt træfacader - og produkterne består af den bitumenimprægnerede pap med en præget overflade. I mere end 100 år har disse produkter været benyttet til vindspærring med gode resultater som følge.

Se video om Icopal vindspærrer herunder:

Se også vores udvalg af dampspærre tilbehør

Øvrige spørgsmål? Få gratis hjælp!

Hos 10-4 er vi altid klar til at besvare dine spørgsmål, og til at hjælpe dig med at finde den de vindspærrer, der passer bedst til dig og dine behov.

Send en e-mail eller chat med os i dag - vi glæder os til at høre fra dig!

Vindspærrer i høj kvalitet til forbedring af isoleringsevnen. Køb billigt på 10-4.dk her.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Tilmeld vores nyhedsbrev og modtag skarpe tilbud, rådgivning og aviser

Ved tilmelding bekræfter jeg at jeg har læst og accepteret betingelserne for nyhedsmailen

Dette websted er beskyttet af reCAPTCHA, og Googles Googles privatlivspolitik og servicevilkår gælder.