Grundet ekstraordinær travlhed kan der forekomme 1-2 dages forsinkelse på enkelte ordrer.

Limtræ

Her finder du vores udvalg af limtræsbjælker og limtræssøjler fra danske Lilleheden, der er en af Europas førende producenter af netop limtræ.

Lilleheden limtræsbjælker og limtræssøjler er fremstillet af skandinavisk gran i styrkeklasse GL30c, hvorfor de er ideelle til brug i bærende konstruktioner som spær, rammer, bjælker med mere. Alle limtræsbjælker og limtræssøjler er FSC-certificeret, så du er sikret en bæredygtig og miljørigtig limtræsbjælke i utrolig høj kvalitet. 

produkter

Limtræsbjælker fra Lilleheden

Lilleheden er en dansk virksomhed, der producerer limtræ til byggebranchen både i ind- og udland. Lilleheden blev grundlagt tilbage i 1930, og i dag har de et bredt og dybt sortiment samt logistikken til at håndtere mindre som større projekter. 

Lilleheden får sit træ fra det nordlige Sverige, som bliver færdig produceret på deres fabrik i Hirtshals. Produktionen er underlagt de strengeste kvalitetskontroller efter gældende normer, når det kommer til både styrke- og visuel sortering.

Lilleheden er en bæredygtig virksomhed, som tager ansvar med omtanke for miljøet. Derfor får du et FSC-certificeret produkt, når du bestiller limtræ produceret fra Lillehedens fabrik. 

Limtræ

Limtræ er et særdeles stærkt, fleksibelt og ikke mindst flot byggemateriale, der er limet sammen af trælameller, hvorfor limtræ har en utrolig høj styrke. Netop derfor er limtræsbjælker velegnet til bærende konstruktioner som f.eks. bjælker, rammer, spær med mere. 

Limtræsbjælker fra Lilleheden skal bestilles på centimetermål, hvorfor du kan bestille limtræsbjælker til alt fra store byggeprojekter til mindre parcelhuse. Limtræsbjælker har en lys, varm farve, som er behagelig at se på og skaber samtidigt et godt indeklima. Da træ er et levende materiale, varmer og isolerer det bedre. 

Alle limtræsbjælker og limtræssøjler kan bestilles på specialmål for tilpassede længder til netop dit byggeprojekt. 

Spørgsmål? Få gratis hjælp!

Hos 10-4 er vi altid klar til at besvare dine spørgsmål, hvis du har spørgsmål omkring limtræ.

Ring, send en e-mail eller chat med os i dag - vi glæder os til at høre fra dig!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Tilmeld vores nyhedsbrev og modtag skarpe tilbud, rådgivning og aviser

Ved tilmelding bekræfter jeg at jeg har læst og accepteret betingelserne for nyhedsmailen

Dette websted er beskyttet af reCAPTCHA, og Googles Googles privatlivspolitik og servicevilkår gælder.