Vindskede

Icopal vindskede til kantafslutning på tagpaptag

I denne kategori finder du vores Icopal vindskede med forstrøet asfalt. Icopal vindskedeprofil med asfalt anvendes som afslutning på tagpaptage, hvor det forhindrer vandet i at løbe ud over tagkanten. Vindskedeprofilet bør ikke anvendes på tage med en hældning mindre end 1:40. Hjørner tilklippes og samles i elastisk fugemasse. Profilet er udklinket i begge ender så oplægning på skrå tage let kan foretages uanset oplægningsretningen. Fastgørelse sker med 1" alusøm.

10-4.dk's shop lagerfører følgende vindskeder:

Filter:
Sortering:
1 produkter

Icopal vindskedeprofil til afslutning på paptag  

Vindskedeprofilets bruges som kantafslutning på tagpaptage, hvor det forhindrer vandet i at løbe ud over tagkanten.

Det er ikke noget tilfælde, at man så ofte ser professionelle verden over der bruger produkter fra Icopal. Kombinationen af høj kvalitet og et bredt sortiment af inddækningsprofiler gør mærket til en stærk løsning. Se nærmere på alle sagerne herover, og find måske den Icopal aluprofil du skal bruge til en stærk pris.

Aluminiumsprofiler fra Icopal

Icopal er Europas førende leverandør af produkter til beskyttelse af bygninger og konstruktioner. Icopal udmærker sig særligt, når det gælder den sidste finish på et nyt tag eller en ny facade, hvor Icopals inddækningsprofiler kommer til sin ret. Aluprofilernes vigtigste funktion er bortledning af regnvand, men derudover fungerer de som vedligeholdelsesfri beskyttelse af træværk og murværk, hvor de altså har en beskyttende effekt.  

Icopals aluminiumsprofiler er anvendelige på alle typer tag og facader, og de har altså et meget stort anvendelsesområde. De kan placeres ved vinduer, ved vinkler på tag, mellem hus og udestue og i mange andre sammensætninger. Inddækningsprofilerne er meget nemme at håndtere, idet de leveres i stykker a 1 meters længde, som typisk er tilpasset i enden, således at de konisk passer ind i hinanden, hvilket gør det hurtigt og nemt at samle og montere dem.

Som standard leveres Icopal inddækningsprofiler i 0,6 mm 3S ½ hård aluminium, men udsatte steder, hvor der stilles ekstra store krav til kvaliteten, er standarden i stedet zink.

10-4.dk's shop har et bredt sortiment af Icopal inddækningsprofiler:

Informationsbrochure - Icopal inddækningsprofiler

Se også vores udvalg af Fastgørelse af aluprofiler | Skruer, bolte, møtrikker og skiver | Sternbrædder

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Tilmeld vores nyhedsbrev og modtag skarpe tilbud, rådgivning og aviser

Ved tilmelding bekræfter jeg at jeg har læst og accepteret betingelserne for nyhedsmailen

Dette websted er beskyttet af reCAPTCHA, og Googles Googles privatlivspolitik og servicevilkår gælder.