Fritstående garderobeindretning

En fritstående garderobeindretning er en garderobeenhed, der ikke er fastgjort til væggen og kan flyttes og placeres et hvilket som helst sted i rummet. Det giver dig stor fleksibilitet for indretning af din garderobe.

Filter:
Sortering:
115 produkter

Fritstående indretning til garderoben 

Der er flere fordele ved at vælge en fritstående garderobeindretning frem for at den skal være væghængt, og den største fordel er, at du får mulighed for at placere den i rummet alt efter, hvor den passer bedst. Fleksibiliteten giver dig mulighed for at ændre dit rumdesign eller omlægge dit møbleringslayout, uden at du skal fjerne og genmontere garderobeenheden. Samtidig kan du tilpasse garderoben til dine specifikke behov og præferencer. De kan have forskellige størrelser, antal hylder, skuffer, tøjstativer og andet tilbehør for at opfylde dine opbevaringsbehov. 

Fritstående garderobeindretninger er forholdsvis nemme at installere. De kan ofte samles uden brug af specialværktøj og kan være på plads på kort tid.

Skal du indrette garderoben kan du gøre det ved en fritstående eller en væghængt garderobeindretning. Og er du usikker på hvordan du får taget de rigtige mål, så lærer du mere i vores guide til hvordan du måler op til en Elfa garderobeløsning.

Indretning af garderoben med kurve, bøjler, kroge mm.

Du kan indrette garderobeskabet med plastkurve, men den store fleksibilitet får du ved at organisere tøjet i kurve, ophængning på kroge eller en bøjlestang, bukseudtræk og meget andet tilbehør. Du finder vores udvalg her

Ønsker du i stedet for en væghængt garderobeindretning kan du se udvalget her

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Tilmeld vores nyhedsbrev og modtag skarpe tilbud, rådgivning og aviser

Ved tilmelding bekræfter jeg at jeg har læst og accepteret betingelserne for nyhedsmailen

Dette websted er beskyttet af reCAPTCHA, og Googles Googles privatlivspolitik og servicevilkår gælder.