Væghængt garderobeindretning

En væghængt garderobeindretning kan udnytte pladsen optimalt ved at udnytte både lodret og vandret plads på væggen.

Filter:
Sortering:
39 produkter

Væghængt indretning til garderoben 

Med en væghængt garderobeindretning kan du udnytte pladsen optimalt i rummet, ved at udnytte både lodret og vandret plads på væggen. Dette kan give mere plads i rummet og gøre det lettere at opbevare tøj og tilbehør på en organiseret måde. Muligheden med et væghængt garderobeskab giver et stilfuldt og moderne look til et rum, som også kan øge værdien af ens hjem for nye købere. 

Den væghængte garderobe er tilgængelige i forskellige stilarter, farver og materialer, så det er nemt at finde en, der passer til din personlige smag og indretningsstil. Og så kan du f.eks. tilskære vægskinnerne således, at løsningen kan tilpasses specielt til små rum eller rum som måske ikke er helt standard i størrelsen. Det giver en god udnyttelse af den plads der er til rådighed.

Og det gør vel ikke noget at det samtidig er nemmere at gøre rent under indretningen, når den hænger på væggen og gulvet er frit, således at du kan fjerne støv og skidt. 

Skal du indrette garderoben kan du gøre det ved en fritstående eller en væghængt garderobeindretning. Og er du usikker på hvordan du får taget de rigtige mål, så lærer du mere i vores guide til hvordan du måler op til en Elfa garderobeløsning.

Indretning af garderoben med kurve, bøjler, kroge mm.

Du kan indrette garderobeskabet med plastkurve, men den store fleksibilitet får du ved at organisere tøjet i kurve, ophængning på kroge eller en bøjlestang, bukseudtræk og meget andet tilbehør. Du finder vores udvalg her og for at gøre det let og give dig lidt inspiration, har vi også samlet nogle færdige løsninger.

Ønsker du i stedet for en fritstående garderobeindretning kan du se udvalget her.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Tilmeld vores nyhedsbrev og modtag skarpe tilbud, rådgivning og aviser

Ved tilmelding bekræfter jeg at jeg har læst og accepteret betingelserne for nyhedsmailen

Dette websted er beskyttet af reCAPTCHA, og Googles Googles privatlivspolitik og servicevilkår gælder.