Gasbeton

Hos 10-4.dk tilbyder vi et bredt udvalg af H+H gasbeton multiplader og tilbehør, der er perfekte til dit næste byggeprojekt. Uanset om du er en gør-det-selv-entusiast eller en professionel bygherre, har vi alt, hvad du behøver for at gøre dit byggeprojekt til en succes.

Filter:

Gasbeton er et byggemateriale fra naturen

Gasbetonplader er produceret af kalk, vand og sand og er derfor et yderst miljørigtigt byggemateriale. Ydermere er gasbeton/porebeton med til at give et behageligt indeklima og har en høj isoleringsevne. Gasbeton kan ligeledes bruges i hjemmet på mange kreative måder, som eksempelvis til skillevægge, reoler eller måske en vinreol. Fugelim og en håndsav er alt det kræver, for at kunne gøre brug af dette byggemateriale. Gasbeton er et ekstremt fleksibelt og praktisk materiale, da det både er meget isoleringsdygtigt, åndbart og derudover er modstandsdygtigt overfor råd og svamp.

Når du har valgt dine gasbeton multiplader, så glem ikke at tjekke vores gasbetontilbehør, herunder tyndfugelim bølgesøm, samlebeslag fjederbeslag og limske der sikrer, at du har alt det nødvendige udstyr til at fuldføre dit projekt med lethed.

Hvorfor vælge gasbeton multiplader?

Gasbeton er ikke kun ekstremt fleksibelt og praktisk, men det er også meget isolerende, åndbart og modstandsdygtigt overfor råd og svamp. Med vores konkurrencedygtige priser og hurtige levering er det aldrig været nemmere at få de materialer, du har brug for, leveret direkte til din dør.

Få Hjælp fra eksperterne hos 10-4.dk

Har du spørgsmål eller brug for rådgivning om, hvilken type gasbetonplade der passer bedst til dit projekt? Vores venlige og kyndige kundeservice team sidder klar til at hjælpe. Ring til os eller send os en e-mail.

Og glem ikke at tjekke vores andre kategorier af byggematerialer, herunder lecablokke, lecanødder, lecatermblokke og fundablokke, for at finde alt, hvad du måtte behøve til dit byggeprojekt. Hos 10-4.dk gør vi byggeri enkelt, bekvemt og omkostningseffektivt.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Tilmeld vores nyhedsbrev og modtag skarpe tilbud, rådgivning og aviser

Ved tilmelding bekræfter jeg at jeg har læst og accepteret betingelserne for nyhedsmailen

Dette websted er beskyttet af reCAPTCHA, og Googles Googles privatlivspolitik og servicevilkår gælder.