Julegaver byttes helt frem til den 31. januar 2023

Varmeblæser

Vælg den varmeblæser som passer til dit formål. Er det varme som supplement i hjemmet, kan du vælge en af de mindre varmeblæsere, eller er det varme til tørring eller til dit byggeprojekt, vil en varmeblæser med højere effekt være velegnet.

produkter

Varmeblæseren forlænger sæsonen i udestuen

Det er hyggeligt at nyde sommeren i udestuen, men når solen går ned kan det hurtigt blive koldt. Med en varmeblæser kan du nyde de lange sommeraftener, og samtidig få glæde af din udestue i de koldere måneder. Varmeblæseren er effektiv når du skal have tørret eller varmet rummet hurtigt op og du kan hurtigt flytte den på plads igen efter brug men er ikke specielt energieffektiv som primær varmekilde. Med en effekt på max 3 Kw kan den bruge 3 Kw i timen og kan ofte indstilles med en termostat, som gør den mere effektiv i forhold hvor varmt du indstiller den. 

 

3 formål hvor en varmeblæser er velegnet

Varmeblæseren bliver hurtigt varm og et par minutter i stuen foran varmeblæseren vil hurtigt give dig varmen. Og den samme fordel får du i udestuen og orangeriet, hvor du kan forlænge perioden med et par timer. Sæt varmeblæseren i bilen på en kold vinterdag og du har en varm bil når du starter om morgenen og slipper for eventuel frost på ruden. En fugtig kælder eller et koldt/fugtigt rum bliver hurtigt opvarmet og affugtet, da varmen fra en varmeblæser med spiralrør er tør. Du kan supplere med en affugter.

 

Hvilken model skal du vælge?

Varmeblæseren kører på el, fås i effekt størrelse fra 1,5 kW til 9 kW og har thermostat styring. Modellen med 5 og 9 kW bruger 400V som du skal opmærksom på. De mindre modeller er udstyret med trin regulering og fås i forskellige designs. De større modeller har justerbar termostat regulering og kold luft blæsefunktion. I forhold til design skal varmeblæseren både passe ind i rummet og til det behov den skal løse. Skal den stå i stuen, hvor familien færdes og der kommer gæster på besøg eller i skuret, er det forskelligt, hvilken model der passer bedst. De mindre modeller kan være lidt smartere i designet men ulemper er at de er lavere i effekt størrelsen. Varmeblæseren kan blive varm, hvorfor det vil være hensigtsmæssigt at placere den så den ikke står tæt på brandbare flader, også selvom de fleste varmeblæsere har en overophedningssikring.

Ofte har modellerne en koldluft funktion og ventilator, så du kan bruge varmeblæseren som ventilator om sommeren. 

 

En alternativ varmekilde til en varmeblæser kan være en luft-til-luft varmepumpe eller en Zibro Kamin

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Tilmeld vores nyhedsbrev og modtag skarpe tilbud, rådgivning og aviser

Ved tilmelding bekræfter jeg at jeg har læst og accepteret betingelserne for nyhedsmailen

Dette websted er beskyttet af reCAPTCHA, og Googles Googles privatlivspolitik og servicevilkår gælder.