Zibro Kamin

Søger du en Zibro Kamin eller petroleumskamin så finder du her en effektiv løsning, hvis du overvejer en supplerende varmekilde til gas eller olie. En Zibro Kamin er også velegnet til et rum uden radiator.

Zibro kamin eller petroleumsovn er en effektiv varmekilde

En Zibro Kamin er velegnet indendørs uden radiator, hvor den kan fungere som supplerende varmekilde. Den kan hurtigt varme rummet op og så afgiver en Zibro Kamin ikke fugt i forbrændingen som du kender fra en gasovn. Zibro Kaminer fås i flere størrelser og som ved brændeovnen, gælder det, at den skal have lov til at brænde for at du får en effektiv forbrænding. 

Zibro Kamin fås som vægeovn og laserovn

En Zibro kamin eller petroleumsovn kan fås som en laserovn eller en vægeovn. Vægeovnen er som navnet siger med en væge og udnytter brændstoffet optimalt. En Zibro Kamin vægeovn kan fungere uden at være tilsluttet strøm, hvorfor den er velegnet til brug i kælderen, garagen, campingvognen, forteltet eller udestuen. Den kan også være et alternativ til en laserovn, hvis man er generet af duften fra laserovnen. Ved optænding fungerer den indbyggede gnisttænding på batteri og sørger for at tænde ovnen uden brug af for eksempel tændstikker. Et eksempel er vægeovn 2200 W med en maks varmeeffekt på 2200 W og et maks brændstofforbrug på 0,229 l/time som passer til rum 24-44 m2. Virkningsgraden er 94,9%. Vægeovnen er nem at betjene og er med væltesikring og batteritænding. 

Laserovnen kan indstilles til en varmegrad i displayet så den opvarmer rummet via en termostat og derfor tænder og slukker automatisk. Ovnens ventilator spreder varmen jævnt i rummet så du opnår en mere behagelig varme. Zibro kaminen er udstyret med en væltesikring og børnelås så du har mulighed for at undgå at små fingre laver nye indstillinger. Afhængig af model kan laserovne opvarme op til 85 m2 med et forbrug op til 0,50 l/time. Vælger du model LC-140 eller LC-150 som nu også er med Clean Start hvor der er et minimum af duft ved opstart og tilbagesug på brændstoftilførslen og derved modvirker lugtgener når ovnen slukker. Strømforbruget er minimalt og ved optænding er det 320W og i brændetilstand er det på 13W.

Brændstof til Zibro Kamin

Zibro Kamin bruger Toyotomi kaminolie som fås i varianterne plus og clear i dunke á 20 liter. Clear varianten er lidt dyrere og reducerer lugt når du tænder og slukker din ovn. Du kan købe vores brændstof til Zibro kamin her.

 

En alternativ varmekilde til Zibro Kamin kan være en luft-til-luft varmepumpe eller en varmeblæser

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Tilmeld vores nyhedsbrev og modtag skarpe tilbud, rådgivning og aviser

Ved tilmelding bekræfter jeg at jeg har læst og accepteret betingelserne for nyhedsmailen

Dette websted er beskyttet af reCAPTCHA, og Googles Googles privatlivspolitik og servicevilkår gælder.