Skinnespot

Med skinnespot er det let at lyse boligen godt op. Du kan vælge forskellige løsninger: Enten en skinne med fastmonterede spots eller et skinnesystem, hvor du selv vælger antal spots og hvilken placering, de skal have på skinnen.

Filter:
Sortering:
37 produkter

Spotlampe, skinnesystem og skinnespot til hjemmet

Ønsker du god belysning uden at være nødt til at lægge dig fast på placeringen af lyskilderne? Så er skinnesystemet vejen frem.

Et skinnesystem er en fleksibel og alsidig måde at belyse et rum på. Det består af en skinne, som er fastgjort til loftet, og spotlamper der kan monteres på skinnesystemet. Selve skinnen består af en såkaldt strømskinne, der kan udstyres med et eller flere spots. Du bestemmer selv, hvor mange lamper skal være knyttet op på den enkelte skinne. Du kan nemt flytte spottet frem og tilbage på skinnesystemet, som du måtte ønske, hvis belysningen skal justeres.

Ønsker du at bruge strømskinnen til pendellamper, skal du tilkøbe en pendeladapter til strømskinnen.

Spotlamperne, der kan monteres på skinnesystemet, kaldes også skinnespots. Disse er små, kompakte lamper, der er nemme at montere og justere. De fås i forskellige størrelser, farver og designs, så de kan tilpasses enhver indretning.

Skinnespots kan bruges til at skabe en stemning i rummet, da de kan indstilles til at give en blød og dæmpet belysning eller en skarpere og mere direkte belysning. De kan yderligere rettes i forskellige retninger for at oplyse specifikke områder i rummet. 

Har du ikke brug for selv at kunne placere eller flytte på dine spots, kan du vælge en af de mange færdige løsninger med spotlamper, der er fastmonteret på en skinne.

Udvalget af spotlamper, skinnesystemer og skinnespots består både af Nordlux og Philips:

Skinnespots i høj kvalitet til billige priser

Nordlux Aslak

Simpelt, cahrmerende skinnespot med to lamper, der kan bruges i mange rum i boligen, herunder gangen, soveværelset, bryggerset mv.

Nordlux Eik

Enkel, diskret skinnespot med lamper, der kan benyttes i ethvert rum i boligen. Med disse spots, kan du let og hurtigt justere lyskeglen på spottene, så de lyser rummet mere op.

Nordlux Explore

Nordlux Explore kan bruges, hvor der er brug for spotlys, eller blot som en naturlig lyskilde i hjemmet. Explore fås både som 2-spot og 3-spot-skinner.

Nordlux Frøya

Frøya-lampen er en smart spotlampe, som du kan sætte på en skinne og flytte, som du har brug for den.

Se udvalget af skinnespots på 10-4.dk

Nordlux Munin

Munin-lampen har et traditionelt design, og kan let og hurtigt flyttes langs den skærm, de hænger på.

Nordlux Single spot

Single spot minder i lampeskærmen, ligesom Munin, om en ganske almindelig lampe. Dette skinnespot kan hurtigt flyttes og kippes som det er nødvendigt, for at give det lys du ønsker.

Philips Runner HUE spot

Væg- og loftspot, der kan benyttes sammen med Philips Hue app-en på din smartphone.

Spotlamper, skinnesystemer og skinnespots på tilbud og til billige priser

På 10-4.dk finder du et stort udvalg af spotlampe, skinnesystemer og skinnespots til stærke priser, og vi har løbende gode tilbud. Desuden finder du nogle af vores populære modeller til de bedste priser, hvis du går efter mærket 'Billigtst på Pricerunner'. Desuden får du også gratis fragt på en række produkter, hvis du kigger efter mærket 'Gratis Fragt' - disse fragter vi gratis hjem til dig. 

I tvivl om, hvad du skal vælge?

Er du i tvivl om, hvilket skinnespot du skal vælge til dit projekt?

Ring, send en e-mail eller chat med os i dag. Vi glæder os til at høre fra dig.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Tilmeld vores nyhedsbrev og modtag skarpe tilbud, rådgivning og aviser

Ved tilmelding bekræfter jeg at jeg har læst og accepteret betingelserne for nyhedsmailen

Dette websted er beskyttet af reCAPTCHA, og Googles Googles privatlivspolitik og servicevilkår gælder.