Indbygningsspot

Indbygningsspot er en populær løsning i mange hjem, da de både giver et godt lys og samtidig falder godt i med loftet og dermed ikke bemærkes på samme måde, som en lampe. Hos 10-4 finder du indbygningsspots i høj kvalitet fra Nordlux.

Filter:
Sortering:
29 produkter

Benyt indbygningsspots i hele hjemmet

Noget af det smarte ved indbygningsspot er, at de kan benyttes i hele hjemmet. Det eneste, du skal holde dig for øje, er om spottet er godkendt til det rum, hvor det skal fungere som belysning. F.eks. skal spots til badeværelset være IP-godkendte til at kunne holde til fugten i rummet.

Indbygningsspots i køkkenet

Indbygningsspots kan let integreres i køkkents loft, og vælger du pærer med stor spredning kan de sagtens lyse et stort område op. Husk at det især er ved vask og køkkenbord, at du skal bruge særlig godt med lys. Du kan også, med fordel, vælge indbygningsspots under overskabe og hylder, så du også får et godt arbejdslys i disse dele af køkkenet.

Indbygningsspots i badeværelset

Når du vælger indbygningsspots i badeværelset, skal du først sikre dig, at de kan holde til fugten i badeværelset. Herudover skal du også overveje, om det vil være nødvendigt at have ekstra lys ved spejlet i forbindelse med makeup eller barbering. Indbygningsspottene kan være gode til den generelle belysning i badeværelset, som næsten ikke kan få for meget lys. Selv små badeværelser kan, med den rette belysning, næsten virke større end de egentlig er.

Indbygningsspots i entreen eller gangen

Indbygningsspots kan være en god løsning i både entre eller gang, da det giver et godt, behageligt lys, så du ikke skal famle dig frem til jakken eller skoene, men uden at blænde dig.

Når du installerer indbygningsspot i entreen eller gangen kan det i nogle tilfælde være nødvendigt at disse sættes direkte op i isoleringen. I disse tilfælde er det vigtigt at notere sig, om spottet er godkendt til dette, eller om der kræves særlig rum omkring spottet, for at der ikke opstår ild i isoleringen.

LED pærer eller halogenpærer - hvad skal jeg vælge?

LED-pærer udvikler mindre varme end halogenpærer, men kan være meget følsomme over for varmepåvirkninger udefra. Derfor, selvom de faktisk har en lang levetid, kan denne afkortes væsentligt, hvis pærerne ikke kan slippe af med den varme, de udvikler, når de er tændte.

Har de derimod de rette omgivelser, vil LED-pærer både have lang levetid og give et behageligt lys i lang tid fremover, uden at være særligt energi- eller miljøkrævende.

Indbygningsspots til både inde og ude

Indbygningsspots udendørs

Vælger du indbygningsspots udendørs, er det vigtigt at sikre sig, at spotsene er godkendte til brug ude - og at de har den rette IP-godkendelse til at blive brugt der, hvor du ønsker de skal sidde. Skal de f.eks. monteres i garagen eller i et udhæng er IP23 fint, men skal de sidde et sted, hvor vind og vejr kan påvirke dem, kræver det, at de er IP44 godkendte.

Se mere om IP-klassificering her

Vores udvalg af indbygningsspots

Vi fører et udvalg af indbygningsspots som lever op til mange af de moderne krav der stilles til belysning i hjemmet. Både med og uden bluetooth funktioner. Her er et overblik over de forskellige varianter.

Nordlux Birla

Simpelt, klassisk indbygningsspot i hvid farve.

Nordlux Cambio

Klassisk spot i enkelt design.

Nordlux Clyde

Klassisk indbygningsspot, der passer godt i de fleste hjem. Klassisk design, der passer ind i de fleste hjem - og kan dæmpes i tre trin.

Nordlux Carina

Et indbygningspot til indendørsbrug med en tykstøbt ramme og en Smart Light pære. Let at montere via en skrueløs stikforbindelse og drejelås system.  Er udstyret med bluetooth, der giver mulighed for lysstyring via en gratis app. Det er muligt at tilslutte op til 50 enheder. Med Nordlux Smart Light kan du styre lysstyrken, sætte timer samt vågelys via din smartphone eller tablet. 

Nordlux Dorado

Klassisk rundt indbygningsspot med integreret dæmpbart LED modul. Monter let og hurtig via en skrueløs stikforbindelse og drejelåssystem - og forbind let flere spots til hinanden.

Spottet har desuden høj IP-grad, så det kan let installeres i fugtige miljøer som fx badeværelset.

Nordlux Elkton

Klassisk indbygningsspot med dæmpbar-fuunktion. Kan let parallelforbindes med andre spots.

Nordlux Kitchenio

Underskabslyset Kitchenio er udstyret med 2-trins Moodmaker og en hukommelses- og nulstillingsfunktion, så du kan ændre og gemme dine lysindstillinger. Kan monteres ved enten at forsænke det i skabet eller med hjælp fra enten skruer eller dobbelt tape til installation på overfladen. Kombineret med 2-trins Moodmaker, er det muligt at skabe et varmt lys med et enkelt klik på kontakten og koldt lys med det andet klik.

Nordlux Lismore

Flotte indbygningsspots i krom.

Nordlux Mahi

Indbygningsspot med integreret 3-trins Moodmaker funktion og en høj beskyttelsesgra på IP65, som gør spottet velegnet til brug på badeværelset. Kan dæmpes og betjenes fra husets normale kontakter.

Nordlux Mixlt

Indbygningsspot GU10 til både inden- og udendørs anvendelse.

Nordlux Tip

Smart indbygningslampe i galvaniseret stål, der kan benyttes både ude og inde, og let kan tilslutte lysnettet uden brug af transformer.

I tvivl om, hvilket indbygningsspot du skal vælge?

Er du i tvivl om, hvad du skal vælge? Hos 10-4 sidder vi klar til at hjælpe dig med at finde det rette indbygningsspot til netop dit projekt.

Ring, send en e-mail eller chat med os i dag. Vi glæder os til at høre fra dig.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Tilmeld vores nyhedsbrev og modtag skarpe tilbud, rådgivning og aviser

Ved tilmelding bekræfter jeg at jeg har læst og accepteret betingelserne for nyhedsmailen

Dette websted er beskyttet af reCAPTCHA, og Googles Googles privatlivspolitik og servicevilkår gælder.