Vågelys

Er dine børn urolige om natten? Med et smart vågelys, der automatisk tænder når mørket falder på, bliver børnene beroligede i løbet af natten.

Beroligende lys til børn og rastløse mennesker

Med et smart vågelys/en smart vågelampe, er får du smart, energibesparende LED-teknologi, og lamper der automatisk tænder når mørket falder på, og giver et godt, beroligende belysning til børneværelset, gangen eller hvor du måtte ønske.

Vores udvalg består af:

Lunetta Hall

Lunetta-Hall plug-in natlyset passer perfekt til soveværelset, hvor det giver et varmt, hvid og diskret lys, der giver både små og store hoveder en rolig nattesøvn. Dets firkantede design gør at den passer perfekt til stikkontakten, og dag/nat sensoren gør, at lyset automatisk tænder, når dagslyset forsvinder.

Lunetta Shine

Lunetta Shine er en diskret belysning, der gør dit barn mere trygt om natten i sit værelse. Dette natlys er kendetegnet ved at benytte en energibesparende LED-teknologi og en smart dag/nat-sensor. Lampen er blændingsfri og har en levetid på op mod 100.000 timer.

Lunetta Slim

Lunetat Shine passer godt i børneværelset og har de samme funktioner som Lunetta Hall Shine, men blot med et mere diskret design.

Ledvance Nightlux Hall

Ledvance Nightlux Hall giver lys præcis der, hvor det er nødvendigt. Lyset er batteridrevet, og kan både benyttes ude og inde. Lyset er let at installere med klæbestrimmel eller almindelige skruer.

Ledvance Nightlux væglampe

Ledvance Nightlux væglampen er en smart lampe, der lyser når sensoren aktiveres. Let at montere og lang levetid.

I tvivl om, hvad du skal købe?

Hos 10-4 sidder vi klar til at hjælpe dig til at finde frem til netop den vågelampe, du ønsker - om det er baby, børn eller forældre.

Ring, send en e-mail eller chat med os i dag. Vi glæder os til at høre fra dig.

Vågelys og vågelamper til gangen eller børneværelset

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Tilmeld vores nyhedsbrev og modtag skarpe tilbud, rådgivning og aviser

Ved tilmelding bekræfter jeg at jeg har læst og accepteret betingelserne for nyhedsmailen

Dette websted er beskyttet af reCAPTCHA, og Googles Googles privatlivspolitik og servicevilkår gælder.