Dewalt afstandsmåler

For hurtigt at få styr på opmåling til byggeprojekter osv. er det vigtigt at anskaffe sig en afstandsmåler. Med en Dewalt afstandsmåler er du altid sikret et ekstremt præcist resultat!

Filter:
Sortering:
3 produkter

Få styr på opmålingen med Dewalt afstandsmålere!

Det gælder ikke kun teknologien indvendigt, men i lige så høj grad det beskyttende ydre. - Dewalt afstandsmålere er af meget høj kvalitet og kan således holde til kraftige fald fra 2 meters højde uden at de tager skade.

DeWalt afstandsmålere er ikke kun kendt for deres holdbarhed og modstandsdygtighed over for støv og vand. DeWalt afstandsmålere er kendt for deres præcision og pålidelighed, og så er de også nemme at bruge og har en række forskellige funktioner, der gør dem velegnede til en lang række forskellige projekter.

Med en rækkevidde på op til 50 meter er der tale om et værktøj af professionel kvalitet, som giver dig mulighed for at foretage opmålinger ifm. både opgaverne i hjemmet og større byggeprojekter.

Derudover giver afstandsmåleren dig mulighed for at foretage lineære metermålinger, såvel som at beregne overflade- og volumen. Du kan endda tillægge eller fratrække målinger og beregne afstande i meter eller engelske mål. Baggrundsbelysning og 2-linjers display øger synligheden under alle arbejdsforhold. Endeligt får du en Pythagoras indirekte højdefunktion til måling af afstande, selv når punkt A og/eller punkt B ikke er tilgængelige for lineær måling. 

DEWALT - Kvalitet til professionelle og gør-det-selv

Dewalt er kendt for at producere elværktøj i høj kvalitet - og deres afstandsmålere er ingen undtagelse. 

DEWALT tilbyder et bredt udvalg af værktøjer, inklusive boremaskiner, kapsave, skruemaskiner og slagnøgler, som alle er kendt for deres høje ydeevne og holdbarhed. Siden begyndelsen i 1922 til i dag optimerer DEWALT med fokus på innovation og teknologi løsninger til byggepladsen. 

Her kan du finde det store udvalg af elværktøj fra Dewalt.

Spørgsmål? Få gratis hjælp!

Hos 10-4 er vi altid klar til at besvare dine spørgsmål, og til at hjælpe dig med at finde den afstandsmåler, der passer bedst til dig og dine behov. 

Send en e-mail eller chat med os i dag - vi glæder os til at høre fra dig!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Tilmeld vores nyhedsbrev og modtag skarpe tilbud, rådgivning og aviser

Ved tilmelding bekræfter jeg at jeg har læst og accepteret betingelserne for nyhedsmailen

Dette websted er beskyttet af reCAPTCHA, og Googles Googles privatlivspolitik og servicevilkår gælder.