Jeans

Se vores udvalg af jeans fra Carhartt. Du bestemmer selv, om du vil anvende Carhartt jeans til arbejdet eller hverdagsbrug. 

Vi forhandler kun kvalitets jeans, der er særdeles slidstærke med en rigtig lang levetid. 

Er du faret vild? Leder du efter andre typer af arbejdsbukser, så se vores udvalg af arbejdsbukser fra Mascot, Snickers samt Carhartt.

Slidstærke denim jeans til dig

På 10-4.dk forhandler vi kun kvalitets jeans til dig! Vores jeans er fremstillet i så kraftig kvalitet med høj slidstyrke, at du faktisk kan anvende disse til arbejdet. 

Cordura® - slidstyrke fra øverste hylde

Cordura® er et produkt, der er op til 7 gange stærkere end normal bomuld. Når du kigger på produkter, der er fremstillet med Cordura®-forstærkninger, kan du være sikker på høj slidstyrke. Cordura® bliver typisk brugt på steder, hvor der netop kræves kraftig og høj slidstyrke. Det er f.eks. på hængelommer og tommestoklomme, der skal kunne klare meget da værktøj, skruer, tommestok, stifter og lignende puttes i og tages ud rigtig mange gange i løbet af dagen.
Cordura®-forstærkninger finder i langt de fleste tilfælde også på arbejdsbukser med knælommer og lårlommer, da disse tit er i kontakt med andre overflader. 

Spørgsmål? Få gratis hjælp!

Hos 10-4 er vi altid klar til at besvare dine spørgsmål. Ring, send en e-mail eller chat med os i dag. Vi glæder os til at høre fra dig. 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Tilmeld vores nyhedsbrev og modtag skarpe tilbud, rådgivning og aviser

Ved tilmelding bekræfter jeg at jeg har læst og accepteret betingelserne for nyhedsmailen

Dette websted er beskyttet af reCAPTCHA, og Googles Googles privatlivspolitik og servicevilkår gælder.