Julegaver byttes helt frem til den 31. januar 2023

Stort udvalg af arbejdsbukser til mænd

Vi har et stort udvalg af slidstærke arbejdsbukser til lave priser, i mange forskellige varianter og størrelser. Hvad enten du er murer, tømrer, maler eller noget helt fjerde, så kan du finde dine nye arbejdsbukser her. Vi har også et stort udvalg af arbejdsbukser til kvinder.

produkter

Arbejdsbukser i super kvalitet!

Her ser du vores store udvalg af arbejdsbukser fra Carhartt arbejdsbukser, Snickers arbejdsbukser og ikke mindst Mascot arbejdsbukser. Vi forhandler arbejdsbukser med forskellige funktioner og kvalitet, hvor hver model er nyttig på hver sin måde. Hvis du er i usikker på, hvad du skal vælge, kan du starte med at kigge på vores mest populære arbejdsbukser, som er mærket med "Bestseller".

Hvilke arbejdsbukser skal du vælge?

Når du skal vælge arbejdsbukseer skal du først og fremmest kende den rigtige størrelse og benlængde. Derfor kan du finde en størrelsesguide på de forskellige mærkers arbejdsbukser. Derefter skal du overveje slidstyrke, pasform, funktioner, farver med mere. Her kan du bruge vores filtre og få forslag til hvilken model du kan vælge.

Arbejdsbukser er tit og ofte den beklædning, der er udsat for det største slid, hvorfor det er vigtigt, du har et par arbejdsbukser med høj slidstyrke, som holder i rigtig lang tid. Derfor er det vigtigt at der er ekstra forstærkninger de steder, hvor du slider mest. For eksempel er det vigtigt at have forstærkninger på knæene hvis du arbejder meget liggende på knæene.

Pasformen og bevægelsesfriheden i dine arbejdsbukser, skal du heller ikke tage for givet. Med et par arbejdsbukser, der sidder godt, hvor du samtidigt har god bevægelsesfrihed, øger du komforten markant, hvilket er super vigtigt, da du har dine arbejdsbukser på længe ad gangen. 

Farven på dine arbejdsbukser fortæller ikke altid kun noget om hvilken jobfunktion du har, hvem du er som person men kan også give nogle praktiske fordele. I 10-4 har vi de traditionelle farver såsom hvide arbejdsbukser til maleren men også farver, som kan være med til at designe dig som den du er, såsom grå og sorte farver, som samtidig også kan være gode farver, at placere et eventuelt firmalogo på. Og vælger du helt hvide arbejdsbukser, kan de bedre tåle vask med høje temperaturer. Husk dog at der kan være regler og vilkår for, hvilke farver du må vælge, som for eksempel jord- og betonarbejderen der skal være iført fluoriserende farver for at kunne ses på afstand.

Arbejdsbukser strech er et strækbart materiale med unik bevægelsesfrihed

Leder du efter et par arbejdsbukser i strækbart materiale, anbefaler vi, at du tager et kig efter Mascot Advanced arbejdsbukser, der kan bestilles både med og uden hængelommer og i flere forskellige farver. Mascot Advanced er produceret i et unikt 4-vejs strækstof (Ultimate Stretch), der giver en unik bevægelsesfrihed kombineret med super høj slidstyrke, som tilmed er vandafvisende. Mascor laver også andre modeller med Ultimate Stretch som for eksempel Accelerate og Accelrate Safe som du kan finde i kategorien eller via vores filtre øverst på siden.

Snickers arbejdsbukser model Allroundwork 4-vejs stræk, Litework og Flexiwork og Carrhart Stretch Dungaree og Double er strækbare og yderst komfortable, som fås i flere farver og størrelser.

Pas på dine knæ - vælg arbejdsbukser med knæpuder

Består meget af dit arbejde i at kravle rundt på hårde underlag eller lignende, er det meget vigtigt, at du vælger et par arbejdsbukser, der har forstærkninger på lår, knæ og/eller knælommer, så du har mulighed for at indlægge et par knæpuder til arbejdsbukser, så dine knæ bliver skånet så meget som muligt!

Vælger du et par arbejdsbukser med knælommer, kan du altid være sikker på, at de er fremstillet i kraftig kvalitet, der forlænger levetiden af dine arbejdsbukser. For at gøre knælommer så slidstærke som overhovedet muligt, er disse typisk produceret i det fremragende og særdeles slidstærke Cordura®, der forlænger levetiden af både arbejdsbukser og ikke mindst dine knæ. 

Hav dit værktøj lige ved hånden

Arbejder du på stillads, stiger eller lignende er det ikke altid muligt, at have en hel værktøjskasse med i hånden. For at hjælpe dig med dette problem, forhandler vi også arbejdsbukser, hvor der er påmonteret smarte hængelommer. Hængelommer kan anvendes til at have dit mest vigtige værktøj, søm, skruer og lignende på dig, så du altid har det lige ved hånden, når du skal bruge det. For eksempel har Mascot arbejdsbukser typisk hængelommer, der er fremstillet i utroligt slidstærkt Cordura®, så du sikret kraftig kvalitet med lang levetid. Og har du brug for flere funktioner så er finder du også arbejdsbukser med id-lommer, tommestok lommer og lommer til telefonen, hvor din mobil er mere sikker.

Arbejdsbukser med høj synlighed

Har du arbejde ved offentlige veje eller arbejder du på tidspunkter af dagen, hvor det kan være mørkt, er det nødvendigt, at du har det rigtige udstyr, så du altid er synlig for din egen sikkerhed. Her kan du vælge vores arbejdsbukser, der er produceret med reflekseffekter og/eller reflekser. Desuden er der også mange arbejdsbukser i vores sortiment, der er fluorescerende, så du er sikret høj synlighed for dine omgivelser. Fluorescerende arbejdsbukser er fremstillet i et specielt stof, der optager energi i form af stråling. Energien bliver genudsendt fra arbejdsbukserne som et synligt lys. 

Egenskab og funktionalitet

Arbejder du på byggepladser og i andre erhverv, hvor du hurtigt bliver beskidt, er det en fordel af vælge arbejdsbukser med smudsafvisende egenskaber. Smudsafvisende arbejdsbukser er fremstillet i stof, hvor overfladen er tættere, og derfor bliver disse ikke nær så beskidte. Smudsafvisende arbejdsbukser vil derfor gøre dig mere synlig for dine omgivelser, da snavset ikke sætter ordentlig fast og dækker for f.eks. refleks/reflekseffekterne.

Typisk er arbejdsbukserne i vores sortiment udstyret med diverse funktioner, der gør dit arbejde lettere. Arbejdsbukserne er typisk udstyret med både forlommer, baglommer, lårlommer, knælommer, værktøjsstropper, D-ring til nøgler samt lommer der er specielt fremstillet til din mobiltelefon, kuglepen og tommestok. 

Spørgsmål? Få hjælp her!

Hos 10-4.dk er vi altid klar til at besvare dine spørgsmål, og til at hjælpe dig med at finde de rigtige arbejdsbukser. Ring, send en e-mail eller chat med os i dag. Vi glæder os til at høre fra dig. 

FAQ - Ofte stillede spørgsmål

Hvor kan man købe Mascot arbejdsbukser?
Hos 10-4.dk forhandler vi et stort udvalg af arbejdsbukser fra Mascot. Først og fremmest skal du finde den rigtige størrelse og livvidde og her kan du bruge vores målskema og video så du får et godt overblik. Dernæst skal du overveje hvilke funktioner og egenskaber du har behov for og bruge vores filtre så du får indkredset udvalget.
Er beklædningsgodtgørelse skattepligtig?
Ifølge Skat.dk afhænger beskatning af arbejdstøj af, om arbejdsgiveren stiller arbejdstøj eller almindeligt tøj til rådighed, eller om arbejdsgiveren udbetaler tilskud eller godtgørelse til uniform. Du kan læse mere ved at kopiere web adressen og sætte den ind i din browser: https://skat.dk/data.aspx?oid=2234879

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Tilmeld vores nyhedsbrev og modtag skarpe tilbud, rådgivning og aviser

Ved tilmelding bekræfter jeg at jeg har læst og accepteret betingelserne for nyhedsmailen

Dette websted er beskyttet af reCAPTCHA, og Googles Googles privatlivspolitik og servicevilkår gælder.