Arbejdstøj til mænd

Hos 10-4.dk har vi et stort udvalg af arbejdstøj til mænd. Du kan købe alt fra bukser og t-shirts til sikkerhedssko og regntøj. Arbejdstøj med god pasform og høj kvalitet.

Stort udvalg af billigt arbejdstøj til mænd

Hvis du leder efter nyt, praktisk eller smart arbejdstøj til mænd, så har 10-4.dk et bredt udvalg af billigt arbejdstøj designet til mænd. Vi har den klassiske t-shirt og bukser men du finder også designs med et mere moderne twist. Samtidig har vi ikke glemt, at der i dit arbejde, kan være krav til tøjets farve, stofkvalitet og om du for eksempel ønsker, at der er knælommer eller lommer til mobilen. Arbejder du i trafikerede områder, kan der være krav til farver med høj synlighed og reflekser på arbejdstøjet, som vi kan hjælpe dig med. Alle modeller er i høj kvalitet og til en god og billig pris. 

Hos 10-4 er vi opmærksomme på, at arbejdstøjet skal være velsiddende og vi forhandler derfor kun arbejdstøj i høj kvalitet. Du kan købe arbejdsbukser, jeans, arbejdsshorts, cargobukser, overalls, kedeldragter og knickers. Kigger du på overtøj har vi jakker, cardigans, striktrøjer og uldtrøjer. Og har du behov for indertøj har vi hættetrøjer, arbejdsskjorter, poloshirts, T-shirts og sweatshirts.

Vær opmærksom på pasform, funktionalitet og sikkerhedsudstyr

Du kender helt sikkert følelsen af tøj, som får dig til at føle dig godt tilpas og den følelse har vi gjort os umage med at kunne tilbyde dig, med et udvalg fra nogle af Danmarks bedste leverandører af arbejdstøj.

Først og fremmest skal arbejdstøj give dig en behagelig pasform, hvor det tilpasser sig kroppen, så du kan passe dit arbejde.

Det skal også rumme de praktiske funktioner, som gør hverdagen lettere. Det kunne være stropper, lommer og holdere så du kan have tommestok, telefon, værktøj og måske skruer på dig når du arbejder. Det kan spare dig tid i hverdagen og gøre arbejdet mere praktisk og effektivt. Eller at der skal være plads til knæpuder, hvis du har mange arbejdssituationer på knæ.

Godt arbejdstøj skal ligeså have fokus på sikkerheden, så du undgår skader og langtidseffekter fra det arbejde som du udfører. Som professionel eller gør-det-selv håndværker kan du blive udsat for uheldige situationer og måske udvikling af for eksempel støv, røg og gnister som kan give helbredsproblemer over tid.

Hos 10-4.dk finder du derfor arbejdstøj i den bedste kvalitet i kendte mærker som blandt andet Carhartt, Mascot, Snickers, ProActive og Pinewood.

arbejdstøj Mascot køb online på 10-4.dk

Ønsker du at farverne på arbejdstøjet giver dig øget synlighed?

Arbejder du på en arbejdsplads eller et erhverv, hvor der er krav til synlige farver eller reflekser, bør du sikre dig, at arbejdstøjet lever op til de gældende krave, så du kan færdes sikkert på arbejdspladsen i al slags vejr. Hos 10-4.dk har vi et stort udvalg af fluorescerende arbejdstøj og sikkerhedsudstyr, som giver dig sikkerhed for, at blive set på arbejdspladsen. Og vores sikkerhedstøj er CE-mærket.

Vælg det rigtige arbejdstøj til dit arbejde

Hvis du gennemtænker dine arbejdsopgaver, kan du først og fremmest finde de krav, der er til dit sikkerhedsudstyr samt værnemidler. Dernæst finder du de arbejdssituationer, hvor det af hensyn til slid, er praktisk med ekstra forstærkninger, mulighed for indbyggede værnemidler og andre hensyn. Det kan være umagen værd at overveje, om der skal være praktiske indretninger til mobil, tommestok, id-kort og andre funktionaliteter. Arbejder du ude, inde eller begge dele, er det praktisk at tøjet har vind- og vandafvisende egenskaber. 

Arbejdstøj med logo tryk

Det er også muligt at få dit firmas logo påtrykt dit arbejdstøj og du er velkommen til at henvende dig i vores butikker og forhøre dig om mulighederne.

Køb billigt arbejdstøj hos 10-4.dk

Vi har billigt arbejdstøj i flere modeller og farver, og uanset hvilken branche du er i, har vi helt sikkert billigt arbejdstøj, der passer til dig. Vi har hos 10-4.dk altid gode priser på arbejdstøj og for at gøre det nemt for dig, så har vi udvalgte modeller på kampagne som du kan finde via mærket 'Kampagne'. Søger du de billigste og bedste priser, kan du gå efter mærket: 'Billigst på Pricerunner', hvor du får nogle af vores mest populære modeller til de bedste priser. 

Mascot arbejdstøj køb online på 10-4.dk

Vælg arbejdstøj i den rigtige pasform

Vores arbejdstøj til mænd fås i flere forskellige størrelser og helt op til 8XL. For at få den rigtige størrelse, kan du bruge vores størrelsesguide, som du finder på de enkelte produkter. Her er der et målskema og en vejledning til, hvordan du tager målene rigtigt. Vil du være helt sikker, er du også velkommen til at besøge vores butikker.

Udover et stort udvalg af arbejdstøj finder du i sortimentet af beklædning til herrer på 10-4.dk også et stort udvalg af jagttøjfodtøjprofiltøj, fritidstøj, sikkerhedsudstyr og tilbehør.

Gå på inspiration i vores udvalg og find den model der passer netop dig. Det kan også være at du er interesseret i at se vores arbejdstøj til kvinder.

Spørgsmål? Få gratis hjælp!

Hos 10-4 er vi altid klar til at besvare dine spørgsmål, og til at hjælpe dig med at finde det rigtige arbejdstøj, der passer bedst til dig og dine behov. 

Ring, send en e-mail eller chat med os i dag - vi glæder os til at høre fra dig!

FAQ - Ofte stillede spørgsmål

Hvor kan man købe billigt arbejdstøj?
I 10-4.dk har vi et bredt udvalg af arbejdstøj til mænd fra populære mærker som Snickers, Mascot og Carhartt. Vi har tilgodeset den professionelle håndværker, men vi har også billigt arbejdstøj til dig, som laver det selv i hjemmet. Du kan købe online i 10-4.dk men du finder også udvalgte størrelser i vores butikker, så du kan prøve modellerne.
Er beklædningsgodtgørelse skattepligtig?
Ifølge Skat.dk afhænger beskatning af arbejdstøj af, om arbejdsgiveren stiller arbejdstøj eller almindeligt tøj til rådighed, eller om arbejdsgiveren udbetaler tilskud eller godtgørelse til uniform. Du kan læse mere ved at kopiere web adressen og sætte den ind i din browser: https://skat.dk/data.aspx?oid=2234879
Hvor kan man købe Mascot arbejdstøj?
Vi har et stort udvalg af Mascot arbejdstøj til den professionelle håndværker uanset om du er en større eller mindre virksomhed, samt til dig der er privat og laver tingene selv. Bruger du vores størrelsesguide finder du nemt den rigtige størrelse.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Tilmeld vores nyhedsbrev og modtag skarpe tilbud, rådgivning og aviser

Ved tilmelding bekræfter jeg at jeg har læst og accepteret betingelserne for nyhedsmailen

Dette websted er beskyttet af reCAPTCHA, og Googles Googles privatlivspolitik og servicevilkår gælder.