Jagttøj

Din påklædning er en vigtig faktor indenfor jagt og friluftslivet, og kan være definerende for helhedsoplevelsen. Derfor er det vigtigt, at klæde sig ordentligt på i forhold til at få den bedste oplevelse. Vi har samlet en perlerække af lækre kvalitets produkter, således du er sikret ordentlig fodtøj, skjorter, veste og meget meget mere. Se vores jagtudvalg nedenfor.

Jagttøj til den seriøse jæger

Hos 10-4 har vi et kæmpe udvalg af jagttøj og outdoor tøj fra blandt andet, Pinewood, Le Cerf og Happy Hot. Her finder du jagttøj så du kan blive godt klædt på til jagten. Med jagtøjet her får du en høj kvalitet så du både kan holde varmen, være komfortabel og være slidstærk.

Det er vigtigt, at jagttøj er både praktisk og funktionelt, da det skal tilbyde komfort, beskyttelse og camouflage. Typisk er jagttøj vandtæt og vindtæt for at beskytte mod de skiftende vejrforhold, der kan forekomme i naturen.

Ligegyldigt hvilken type jagt du skal på, om det er riffeljagt, havjagt, anstandsjagt eller haglbøssejagt, så passer tøjet til lejligheden. Jagtøjet kan selvfølgelig også bruges hvis du er hundefører eller skal være på skydebanen.

Stort udvalg af jagttøj i høj kvalitet

Det er vigtigt at vælge det rigtige jagttøj til den type jagt, man planlægger at deltage i, og til de forskellige vejrforhold, man kan støde på. 

Udstyret skal være i orden og det omfatter ikke mindst jagttøjet. Hos os får du fodtøj, jagttrøjerjagtbukser, jagtshorts og jagtjakker. Så kan du blive klar til jagten uden at skulle bekymre dig om din beklædning.

En generel fejl som mange nye jægere ofte begår, er at de køber en god jakke, et par gode bukser og nogle støvler i høj kvalitet og så glemmer de alt om resten af tøjet. Det er vigtigt at du husker at anskaffe dig jagtskjorter, jagtveste, t-shirts/underdelehovedbeklædning, jagthandsker og andet tilbehør

Udover et stort udvalg af jagttøj finder du i sortimentet af beklædning til herrer på 10-4.dk også et stort udvalg af sikkerhedsudstyrfodtøjprofiltøj, fritidstøj, arbejdstøj og tilbehør.

Pinewood jagttøj

Hos 10-4.dk sætter vi en ære i at levere jagttøj og outdoor tøj af den højeste kvalitet. Derfor er vi utroligt glade for at kunne inkludere det lækre mærke Pinewood i vores sortiment. Med Pinewood jagttøj får du en slidstærk kvalitet som gør at du kan fokusere udelukkende på jagten og på at nedlægge byttet. Når du først har prøvet jagtøjet fra Pinewood vil du aldrig have lyst til at prøve noget andet igen. Jagtstøvlerne som du finder her kan naturligvis også bruges som vandrestøvler, takket være den høje komfort.

Mere jagtudstyr

På hjemmesiden finder du desuden også et stort udvalg af jagtudstyr, så du kan blive 100% klar til at gå på jagt. Se blandt andet vores: RiffeltilbehørVåbenskabeJagtradioerkniverygsække og kikkerter.

Jagttøj på tilbud og til billige priser

Vi har hos 10-4.dk altid gode priser på jagttøj og for at gøre det nemt for dig, så har vi udvalgte modeller på kampagne som du kan finde via mærket 'Kampagne'. Søger du de bedste priser, kan du gå efter mærket: 'Billigst på Pricerunner', hvor du får nogle af vores mest populære modeller til de bedste priser.

Spørgsmål? Få gratis hjælp

Er du i tvivl om, hvilke høreværn du skal vælge?

Ring, send en e-mail eller chat med os i dag. Vi glæder os til at høre fra dig.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Tilmeld vores nyhedsbrev og modtag skarpe tilbud, rådgivning og aviser

Ved tilmelding bekræfter jeg at jeg har læst og accepteret betingelserne for nyhedsmailen

Dette websted er beskyttet af reCAPTCHA, og Googles Googles privatlivspolitik og servicevilkår gælder.