Julegaver byttes helt frem til den 31. januar 2023

Sko & Støvler

Her finder du vores store udvalg af støvler og sko med og uden sikkerhed! Vi har alt fra sikkerhedssko, gummistøvler, sandaler, sikkerhedssandaler, støvler, træsko og meget andet! Alle vores sko og støvler er i den bedste kvalitet, og er til dig, som gerne vil have fodtøj, der holder.

Vi forhandler fodtøj fra Caterpillar, Mascot, SolidGear, HKSDK, Diesel, Aitox, NokNok og mange flere. Se vores store udvalg herunder: 

Fodtøj i alle former og størrelser!

På 10-4.dk har vi fodtøj til alle uanset behov. Her finder du sko og støvler både til den professionelle håndværker, men også til dagligdagen derhjemme. Vi fører alt lige fra gummistøvler med eller uden sikkerhed, til træsko og vedligeholdelse til dit fodtøj. Du finder sikkerhedssko til alle årstider, og kan desuden købe indlægssåle, så dit fodtøj kommer til at passe perfekt til dine fødder.

Med sko og støvler fra vores sortiment er du godt klædt på til alle former for arbejde, og kan klare enhver opgave på arbejdspladsen. Dette gælder desuden også alle årstider, da vi tilbyder både støvler og sikkerhedssandaler. 

Gå ikke ned på udstyret og spar penge på 10-4.dk! 

Spørgsmål? Få gratis hjælp!

Hos 10-4 er vi altid klar til at besvare dine spørgsmål. Ring, send en e-mail eller chat med os i dag. Vi glæder os til at høre fra dig. 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Tilmeld vores nyhedsbrev og modtag skarpe tilbud, rådgivning og aviser

Ved tilmelding bekræfter jeg at jeg har læst og accepteret betingelserne for nyhedsmailen

Dette websted er beskyttet af reCAPTCHA, og Googles Googles privatlivspolitik og servicevilkår gælder.