Støvler til mænd

Her ser du vores udvalg af super smarte og lækre støvler fra Caterpillar til både mænd og damer! Caterpillar støvlerne kan anvendes til arbejdet såvel som hverdagsbrug! Er du i stedet på udkig efter støvler med sikkerhed, så tag et kig på vores sikkerhedsstøvler.

Caterpillar til arbejde og fritid

Her ser du vores udvalg af smarte vinterstøvler fra Caterpillar. Caterpillar støvlerne har et råt- og streetlook! Disse klassiske støvler kan du anvende både i din hverdag, men de er samtidigt super anvendelige til arbejdsbrug. Er du typen, der godt kan lide lange vandreture, kan du selvfølgelig også bruge vores Caterpillar støvler til dette formål.

Caterpillar vinterstøvler er fremstillet med lækkert tekstilfór og et ydre af slidstærkt kalvelæder, så du er sikret lang levetid! Caterpillar støvler er fremstillet i et topmoderne design, hvorfor disse aldrig går af mode. 

Spørgsmål? Få gratis hjælp!

Hos 10-4 er vi altid klar til at besvare dine spørgsmål. Ring, send en e-mail eller chat med os i dag. Vi glæder os til at høre fra dig.

Se også udvalget af Arbejdssko (uden sikkerhed) | Arbejdssandaler (uden sikkerhed) | Gummistøvler | Træsko (uden sikkerhed) | Støvletter

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Tilmeld vores nyhedsbrev og modtag skarpe tilbud, rådgivning og aviser

Ved tilmelding bekræfter jeg at jeg har læst og accepteret betingelserne for nyhedsmailen

Dette websted er beskyttet af reCAPTCHA, og Googles Googles privatlivspolitik og servicevilkår gælder.