Grundet ekstraordinær travlhed kan der forekomme 1-2 dages forsinkelse på enkelte ordrer.

Sikkerhedstræsko

Her ser du vores udvalg af sikkerhedstræsko. Vi forhandler både sikkerhedstræsko med kap og sikkerhedstræsko uden kap! Fælles for dem alle er den høje kvalitet, så du får glæde af dine sikkerhedstræsko i rigtig lang tid!

Vi forhandler sikkerhedstræsko i høj kvalitet fra Brynje og Sika Footwear!

Skal du bruge et par træsko uden sikkerhed, kan du se vores udvalg her!

produkter

Sikkerhedstræsko har mange af de samme funktioner som en sikkerhedssko. En sikkerhedstræsko karakteriseres her ved, at de som minimum skal have tåværn og/eller sømværn.
Når du vælger din sikkerhedstræsko, skal du være opmærksom på, at du vælger de rigtige, der passer til dine behov. Hvis du arbejder med elektronik, kan der være krav fra din arbejdsgiver om, at du har en ESD-godkendt sikkerhedstræsko. Men laver du meget knælende arbejde, kan det være en fordel, du vælger en slidstærk sikkerhedstræsko med ProNose. ProNose er en ekstra slidstærk træsko, der er fremstillet med en ekstra slidnæse for forlænget levetid! 

Brynje og Sika sikkerhedstræsko

Her på 10-4.dk finder du sikkerhedstræsko til faktisk til alle erhverv samt behov indenfor håndværk, byggeri, industri, transport, lager samt landbrug. Vi forhandler sikkerhedstræsko med og uden kap, og alle vores modeller er fremstillet med både tåkappe og sømværn for den ultimative beskyttelse.

Vi har sikkerhedstræsko fra både Brynje og Sika, som alle er fremstillet i Permair læder, der giver dig masser af glæde i rigtig lang tid! 

Vores Brynje sikkerhedstræsko er en del af Brynje 100-serien, som er en let og fleksibel træsko med en blød vristpolstring, der giver dig en rigtig god komfort. Brynje sikkerhedstræsko er en meget alsidig træsko med ProNose, som er en ekstra slidnæse, der forlænger levetiden markant. Derudover er disse stødabsorberende og skridhæmmende med en ydersål af PU. Brynje sikkerhedstræsko er perfekte til erhverv som landbrug, skovbrug, fiskeri, let industri, håndværk, byggeri, transport og lager.

Du kan også se vores Sika Footwear sikkerhedstræsko, som er en del af ProFlex-serien, der er fremstillet med en ekstra god pasform. Vores sika Footwear sikkerhedstræsko er fremstillet af åndbart og slidstærkt Permair læder med refleksdetaljer for ekstra sikkerhed. Træskoene er fremstillet med inderfór af hurtigttørrende og slidstærkt microfiber og en svedabsorberende, åndbar og udskiftelig indlægssål. For ekstra slidstyrke og forlænget levetid er der tilmed en ProNose, som er en ekstra slidnæse. 
Sika Footwear sikkerhedstræsko er perfekt til brug i levnedsmiddel- og medicinalindustrien, landbrug, byggeri, håndværk, transport, lager, landbrug, skovbrug og fiskeri. 

Spørgsmål? Få gratis hjælp!

Hos 10-4 er vi altid klar til at besvare dine spørgsmål. Ring, send en e-mail eller chat med os i dag. Vi glæder os til at høre fra dig.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Tilmeld vores nyhedsbrev og modtag skarpe tilbud, rådgivning og aviser

Ved tilmelding bekræfter jeg at jeg har læst og accepteret betingelserne for nyhedsmailen

Dette websted er beskyttet af reCAPTCHA, og Googles Googles privatlivspolitik og servicevilkår gælder.